fbpx

Ik ben een echte lekkerbek en vind heel veel lekker. Ik ga delen wat ik lekker vind qua eten. Want er zijn ook andere dingen die je lekker kan vinden, zoals het nemen van een bad. Maar ik wilde me specifiek richten op het eten. Ik heb er wat ongezonde dingen tussen staan, maar ook gezond voedsel. Want ik vind gezond voedsel vaak lekkerder dan ongezond eten of zelfs fastfood.

Loempia’s

Ik hou echt van loempia’s. Je denkt misschien wat ongezond. Maar ik denk dat dat wel meevalt. Want ten eerste warm ik hem op in de Airfryer. Daarnaast zitten er ook best veel groentes in. En ik eet ze niet elke dag. Maar wel wekelijks. De lekkerste vind ik van MuscleMeat. Deze zijn ook nog eens gericht op extra eiwitten dan de supermarkt loempia’s.

loempia van musclemeat

Afbeelding van MuscleMeat.

Frozen dim sum shrimpers

Om in de bladerdeeg categorie te blijven, ik hou ook echt van garnalen in dit hoesje. Ik weer niet van welke merken ze allemaal te krijgen zijn. Maar hier vind ik ze alleen bij de Emté van Fisherman’s Choice. Ik kan ze bij de Jumbo niet vinden. Wat ontzettend jammer is, nu de Emté gaat verdwijnen. Als je een tip hebt, waar ik ze alsnog kan vinden, dan hoor ik het graag.

Kwarktaart

Mijn eigen kwarktaart is ook een van de dingen die ik elke week wel zou kunnen eten. Elke andere taart die ik eet vind ik minder fris en lekker. Alle andere taarten zijn vaak te zoet of te vet naar mijn smaak.

Pizza

Pizza een wat minder gezonde keuze, maar wel een van de dingen die ik erg lekker vind. Ik at ze vroeger gelijk zo uit de verpakking. Marijn heeft het me leren eten met andere groente. Wat echt super lekker is en ik heb dan aan een halve pizza genoeg.

Pasta

Bij pasta moet je vast denken aan een heerlijk bord met pasta deeg en bijvoorbeeld een tomatensaus. Maar dat bedoel ik niet. Ik hou echt van losse pasta deeg. Marijn vind me gek. Maar I love it. Ik heb het niet alleen met pasta, maar ook met rijst en andere soorten granen.

Zalm

Zalm is de vis die ik het allerlekkerst vind. Ik koop regelmatig verse zalm en warm deze op in de MicroPro Grill in de magnetron. Ik vind de zalm naturel erg lekker, maar kan de gekruide versies ook erg waarderen voor de verandering. Gerookte zalm vind ik daarentegen minder lekker. Naast zalm eet ik ook graag haring, makreel en tonijn. Ik vind vis erg lekker, maar is ook super gezond en vooral vette vis, die ik ook benoem, zitten vol met omega 3. En dat ik kan goed gebruiken.

IJs

IJs is ook een wat ongezondere keuze, maar zo lekker! Ik heb wel een paar smaken die ik echt lekker vind. Zoals citroen schepijs en alle chocolade, karamelachtige varianten van Ben & Jerry’s. Eerder vertelde ik ook dat ik de Magnum dubbel karamel heerlijk vind.

Luxe broodjes

Elke vrijdag probeer ik naar Bakker Bart te gaan om een lekker belegt broodje te halen om mezelf even te verwennen. Ik neem meestal een broodje carpaccio. Maar neem soms ook een andere variant zoals een broodje gezond. Meestal neem ik er ook nog een verse smoothie bij. Ik koop de broodjes bij Bakker Bart omdat ik daar ook kan sparen voor de Bart beloont punten.

Tomatensoep

Alle varianten tomatensoep hou ik van. Maar mijn eigen gemaakte tomatensoep voert daarin de boventoon. Lekker met veel groenten en gehaktballetjes. Zo heb ik de tomatensoep het liefst. Eventueel ook wat pasta, maar dat is optioneel.

Eigengemaakte Chineese tomatensoep.

Nescafé

De dag beginnen met een lekker kopje Nescafé specialiteiten koffie is iets wat ik graag doen. Ik hou het meest van de smaken amaretto, karamel of cappuccino.

 

Mijn 10 dingen die ik erg lekker vind. Er zitten een paar eigen gemaakte dingen bij, maar ook een heel aantal wat te koop is. De loempia van MuscleMeat staat bovenaan omdat die het meest favoriet is.

Wat vind jij lekker qua voedsel of zou je eerder kiezen voor andere onderwerpen om te vertellen wat je lekker vind?

Laat het weten in een reactie hieronder!

Dit artikel bevat affiliatie links

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

10 dingen die ik lekker vind

%d bloggers liken dit: