fbpx

Netflix tag – Waar word ik blij van op Netflix? – 2024

Netflix tag

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

24 apr, 2024

Vandaag een nieuw artikel met de Netflix tag. Een artikel vol met het beantwoorden van vragen, die allemaal met Netflex te maken hebben. Zo leer je me weer een beetje beter kennen. Deze tag heb ik gevonden bij wonderlijkleven.be. Als jij deze tag overneemt, vermeld haar dan. Benieuwd naar mijn antwoorden op de gestelde vragen? Lees dan snel verder!

Kijk je liever series of films op Netflix?

Ik kijk liever series dan een film. Film vind ik altijd onwijs lang duren. Alhoewel serie afleveringen ook heel lang zijn tegenwoordig. Het leuke van series vind ik wel dat het verhaal veel uitgebreider is.

Als ik de Netflix app open dan kies ik ook om een serie te kijken. Films sla ik eigenlijk altijd over.

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik al best een hele tijd niks heb gekeken op Netflix of überhaupt een film of serie heb gekeken.


Kijk je op dit moment een serie? Zo ja, welke?

Op dit moment ben ik 2 series aan het kijken. Als in die ik begonnen ben met kijken een tijd geleden en nog steeds af moet kijken.

Virgin River seizoen 5. Ik ben bij aflevering 3.

Wild Wild Country. Ik ben bij aflevering 1 van seizoen 1.


Wat is je Netflix serie top 5?

Mijn serie top 5 is als volgt:

  • Chef’s table
  • After life
  • Virgin River
  • Dead to me
  • Bridgerton

Wat is je Netflix film top 5?

Mijn top 5 films zijn:

  • Irreplaceable you
  • My octopus teacher
  • The social dilemma
  • The pianist
  • De Tweeling

Wat is je favoriete Netflix snack?

Ik heb niet echt een favoriete Netflix snack. Eigenlijk snack ik niet als ik Netflex of welke video ik dan ook kijk. En als ik dan zin heb om wat te snacken is dat vaak een appel, komkommer, nootjes, andere stuks fruit.


Wat is je favoriete Netflix plek?

Mijn favoriete plek is op de bank onder een dekentje lekker iets kijken. Lekker knus. Maar ik vind het ook lekker om in bed wat te kijken, vlak voor het slapen (wat eigenlijk niet bevorderlijk is voor je slaap) om even af te schakelen van de dag.

Soms is het ook een vlucht voor me uit de werkelijkheid even weg van alle shit en niet leuke dingen die op de dat moment spelen. Ik denk dat iedereen dat wel eens doet. Ik ben er bewust van en dat is al een eerste stap. En dat is misschien ook de reden dat ik de laatste tijd heel weinig Netflix kijk. Ik ben veel bezig met zelf ontwikkelen en alle shit aan te kijken en dingen te verwerken die op mijn pad zijn gekomen.


Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, mobiel of iets anders?

Ik kijk het liefst op mijn telefoon naar Netflix. Op een of andere manier vind ik het fijn om van een klein scherm ernaar te kijken. Kom misschien ook wel omdat lekker knus onder een dekentje (op de bank) mijn favoriete Netflix plek is.

Soms kijk ik ook wel met een tablet. Maar die vind ik het te groot en niet lekker in de hand liggen. Maar ja soms in mn telefoon leeg en dan is dat de beste tweede optie.


Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Ik moet zeggen dat ik er 2 heb. De eerste is het laatste seizoen van sex education. Daar was het anders zijn er zo dik in dat de situatie voor mij onrealistisch voorkwam. Vond het daardoor niet leuk om te kijken. Ben eigenlijk ook gestopt na aflevering 1. Maar was toch wel benieuwd hoe het afliep. Maar vond het echt geen sterk seizoen. Eerdere seizoenen heb ik veel meer van genoten.

Als tweede was het The Good Docter. In dit geval is het nog al controversieel. Maar daar werd het hele C*r*na verhaal in mijn optiek uitgemelkt. En daar heb ik een enorme aversie tegen. Dat vond ik echt jammer. Want ik vond het een heel leuke serie om te kijken. Zeker omdat alles ziekenhuizen, dokters, gezondheidszorg, etc. wel een interessegebied van me is.


Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het zijn?


Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

pinterest - Netflix tag

Misschien vind je dit ook leuk…

0 Reacties

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *