fbpx

Ik vond het lastig om een guilty pleasure te vinden in mijn leven. Maar ik heb op twee gebieden wat gevonden. Ik dacht: “laat ik Marijn vragen wat hij vind dat mijn guilty pleasures zijn”. En hij zei precies dezelfde dingen als wat ik had opgeschreven. Ik vond echt heel leuk dat hij precies weet te benoemen wat ik zelf ook opschrijf. Wordt je ook al nieuwsgierig wat mijn guilty pleasures zijn, lees dan snel verder!

Voedsel

Ik heb twee voedselproducten die ik echt elke dag wel zou kunnen eten. Maar omdat te doen is niet zo een goed idee. Ik heb het over ijs en kwarktaart.

IJs

Ik lust best veel ijs. Ik ben op dit moment fan van verschillende soorten Ben & Jerry’s. Als ik in de ijswinkel ijs uit moet kiezen, kies ik altijd voor citroen ijs. Dat vind ik het allerlekkerste. Nu heb ik ook een craving voor de Magnum dubbel karamel. Smullen!

magnumijsje

Ik lust ook graag gezonde ijsjes. In dit artikel staan leuke recepten voor gezonde en ongezonde ijsjes

Kwarktaart

Ik maak zelf altijd kwarktaart met een biscuitbodem. De smaak bovenop vind ik allemaal lekker en varieer ook altijd. Als ik moet kiezen tussen verschillende taarten, kies ik altijd kwarktaart. Geen MonChou, dat vind ik veel te zwaar en echt niet lekker. Denk dat ik voor mijn bruiloft ook voor kwarktaart ga als bruidstaart.

Kwarttaart met vruchtjes en slagroom - zelfgebakken

Kwarktaart met vruchten - zelfgebakken

Kijken

Verder ben ik fan van het kijken van bepaalde tv programma’s en Netflix series en vlogs. Vooral Marijn vond dit ook guilty pleasure van mij. Omdat ik vind ik dat cheesy programma’s en series.

Welke vlogs ik leuk vind om te kijken vind je hier. Ik ben best wel nieuwsgierig aangelegd en ik vind het heel interessant om levens van andere mensen te volgen.

Series en programma’s

Ik kijk graag naar “4 handen op 1 buik“, “Boer zoekt vrouw“, “Married at first sight“, “Help mijn man is klusser“, “Heel Holland bakt“, “Over mijn lijk“, “Je zal het maar hebben“, “Je zal het maar zijn“. En meer van zulk soort programma’s. Ik vind het echt heerlijk en ontspannend om naar te kijken.

Qua Netflix series vind ik het leuk om series als “Once upon a time” en “Vampire Dairies” te kijken. Ik krijg Marijn er echt niet aan om te kijken. Nu kijk ik ook niet zulke series. Maar toen ik nog best ziek was, keek ik best vaak naar deze series. 

 

Dit zijn mijn ultiemste guilty pleasures. Ik heb er vast nog veel meer als ik meer na ga denken, maar deze springen eruit. Herken je je in deze guilty pleasures of heb je juist heel andere? Ik ben heel benieuwd!

Laat in een reactie hieronder weten wat jou guilty pleasure(s) zijn!

 

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Mijn guilty pleasure

%d bloggers liken dit: