fbpx

Waarom ik deze blog begonnen ben

Waarom ik deze blog begonnen ben

Geschreven door Elisabeth

Ik ben Elisabeth, 31 jaar en woon in Vlijmen. Blogger sinds sept. 2017 over uiteenlopende onderwerpen. Gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten, moederschap, chronisch ziek zijn, ondernemerschap, etc.. Ik plaats artikelen wanneer ik daar energie voor en in heb.

15 sep, 2017

Afgelopen zomer (2017) kreeg ik de behoefte om mijn kennis en ervaringen te delen. Daarom ben ik met deze blog website gestart. De kennis, die ik wil delen, gaan over de volgende onderwerpen: Tupperware, creatief bezig zijn, de ziekte van Lyme en wat me bezighoud. Door het ziek zijn spreek/sprak ik minder met mensen. Ook kom/ kwam ik weinig de deur uit. Het bloggen leek me een leuk alternatief voor contacten leggen, communiceren en o.a. informatie delen.

 Lees ook: Elisabethsfavorieten ontstaan?

Tupperware

Vanaf 2013 ben ik Tupperware consulente. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in al de (nieuwste) producten van Tupperware. Op deze blog ben ik van plan om Tupperware producten te reviewen. Ik ga dan omschrijven hoe de producten gebruikt kunnen worden. Ook wil ik delen wat ik er persoonlijk fijn en minder fijn vind van de producten. Daarnaast wil ik recepten, die Tupperware geeft, uitproberen. Laten zien hoe ik ze gemaakt heb, wat ik ervan vond en of het een makkelijk recept is om te maken. Ook lijkt het me leuk om de maandelijkse aanbiedingen te laten zien. En wat er allemaal te krijgen is als cadeau voor de gastvrouwen en gastheren.

Vanaf 2020 is dit niet meer het geval. Omdat enerzijds Tupperware niet gecharmeerd is van mijn activiteiten en daarnaast Tupperware ook verdwenen is uit Nederland. Wat je wel in de toekomst kan verwachten, het uitwerken en reviewen van recepten met het gebruik van Tupperware artikelen. Daarnaast ga ik de voorraad, die ik nog het liggen n.a.v. de Tuppershop, verkopen op een andere website. Op deze website ga je ook andere producten aantreffen, zoals retro producten, producten die wij zelf niet gebruiken.

Je ziet 4 foto's van verschillende Tupperware artikelen.

Kaarten maken

Eén van mijn favoriete activiteiten. Ik heb dan ook al vele honderden kaarten gemaakt. Dit is iets waarbij veel creativiteit en techniek bij te pas komt, en ik wil gaan vertellen hoe ik dit precies aanpak en jullie vervolgens het eindresultaat laten zien. Dit ga ik vanaf 2022 op een andere site doen. Deze site is gerelateerd aan het platform CadeaUniek.

Een afbeelding met 5 verschillende eigen gemaakte kaarten.

Naast het maken van kaarten, zou ik het leuk vinden om ook andere creatieve dingen te maken en te delen. Het hele proces erbij, zoals het aankopen van materialen, de uitwerking ervan en het uiteindelijke eindresultaat. En niet alleen in blogartikel vorm, maar ook in video.

Bekijk ook: Gemaakte kaarten in september

De ziekte van Lyme

Ik heb helaas een ernstige chronische ziekte. Ik moet door deze ziekte vaak lastige keuzes maken. Naast de lastige keuzes zijn er ook vaak heel moeilijke momenten. De ene keer hebben ze direct met het ziek zijn te maken, de andere keer indirect of niet. Wat ik allemaal meemaak en meegemaakte heb, wil ik met je delen. Zodat anderen met deze ziekte hopelijk wat van mijn ervaringen op kunnen steken of gezonde mensen deze ziekte beter kunnen begrijpen.

De ziekte van Lyme ribbon met Lyme disease erop.
Lees ook: Brief van een Lyme patiënt

 

Ik hoop dat ik je kan inspireren en informeren via mijn blog en vooral veel leesplezier! Heb je ook interesse in bloggen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Neem dan hier (klik) een kijkje. Of vraag het aan mij.

Liefs Elisabeth

Dit artikel bevat een affiliate link.

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Waarom ik deze blog begonnen ben afbeelding voor Pinterest.

Misschien vind je dit ook leuk…

Health update 18 juli 2017

Health update 18 juli 2017

In dit artikel "Health update 18 juli 2017" neem ik je mee in een soort dagboek verslag van 18 juli 2017. Een dag...

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo’s

Mijn strijd tegen de kilo's iets waar ik al heel lang iets over heb willen delen. Zeker al bijna 6 jaar. En daarmee...

1 Reactie

  1. elisabethsfavorieten

    Iris, het is erg vervelend inderdaad. Beïnvloed groot gedeelte van mijn leven. Dank je wel 🙂

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Blog challenge #2: Hoe is Elisabethsfavorieten ontstaan? ⋆ Elisabethsfavorieten - […] bloggen ben gaan verdiepen. In de eerste instantie was ik helemaal niet van plan om zelf te gaan bloggen.…
  2. Hoe is Elisabethsfavorieten ontstaan? ⋆ Elisabethsfavorieten - […] bloggen ben gaan verdiepen. In de eerste instantie was ik helemaal niet van plan om zelf te gaan bloggen.…
  3. 10 dingen waar ik blij van word ⋆ Elisabethsfavorieten - […] Waarom ik deze blog begonnen ben […]

Jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *