fbpx

Afgelopen zomer (2017) kreeg ik de behoefte om mijn kennis en ervaringen te delen. De kennis die ik wil delen gaan over de volgende onderwerpen: Tupperware, creatief bezig zijn, de ziekte van Lyme en wat me bezighoud. Door het ziek zijn spreek/sprak ik minder met mensen. Ook kom/ kwam ik weinig de deur uit. Het bloggen leek me een leuk alternatief voor contacten leggen en communiceren. Daarom ben ik deze blog: elisabethsfavorieten.nl begonnen.

 Lees ook: Elisabethsfavorieten ontstaan?

Tupperware

Vanaf 2013 ben ik Tupperware consulente. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in al de (nieuwste) producten van Tupperware. Op deze blog ben ik van plan om Tupperware producten te reviewen. Ik ga dan omschrijven hoe de producten gebruikt kunnen worden. Ook wil ik delen wat ik er persoonlijk fijn en minder fijn vind van de producten. Daarnaast wil ik recepten, die Tupperware geeft, uitproberen. Laten zien hoe ik ze gemaakt heb, wat ik ervan vond en of het een makkelijk recept is om te maken. Ook lijkt het me leuk om de maandelijkse aanbiedingen te laten zien. En wat er allemaal te krijgen is als cadeau voor de gastvrouwen en gastheren.

tupperware

Kaarten maken

Eén van mijn favoriete activiteiten. Ik heb dan ook al vele honderden kaarten gemaakt. Dit is iets waarbij veel creativiteit en techniek bij te pas komt, en ik wil gaan vertellen hoe ik dit precies aanpak en jullie vervolgens het eindresultaat laten zien.

kaarten maken

Bekijk ook: Gemaakte kaarten in september

De ziekte van Lyme

Ik heb helaas een ernstige chronische ziekte. Ik moet door deze ziekte vaak lastige keuzes maken. Naast de lastige keuzes zijn er ook vaak heel moeilijke momenten. De ene keer hebben ze direct met het ziek zijn te maken, de andere keer indirect of niet. Wat ik allemaal meemaak en meegemaakte heb, wil ik met je delen. Zodat anderen met deze ziekte hopelijk wat van mijn ervaringen op kunnen steken of gezonde mensen deze ziekte beter kunnen begrijpen.

lyme-disease-ribbon

Lees ook: Brief van een Lyme patiënt

Ik hoop dat ik je kan inspireren en informeren via mijn blog en vooral veel leesplezier!

Liefs Elisabeth

Follow mijn blog met Bloglovin

 

Pin deze afbeelding op Pinterest om dit artikel te bewaren

Waarom ik deze blog begonnen ben

%d bloggers liken dit: