Geplaatst in Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #6: Nieuwe mededeling

Een paar weken terug schreef ik deze blog: Belangrijke mededeling vanuit het hoofdkantoor van Tupperware. Nu heb ik weer een mededeling voor jullie! Het is een kort en krachtige mededeling met goed nieuws! Ik breng je deze ook zeer kort en krachtig. Daarnaast geef ik wat uitleg over waar je Tupperware producten kan kopen online. Benieuwd naar de mededeling en waar je online de producten kan kopen? Kijk dan snel verder!

Bron.

Ik kreeg bericht dat alle artikelen waarover ik hier schreef, weer per direct verkrijgbaar en te bestellen zijn. Hoera! Veel eerder dan eerst aangegeven was. Ik ben er erg blij mee! En ik denk dat jullie ook blij zullen zijn met dit nieuws. Want de mededeling zou gelden voor een kwartaal, maar nu was het maar 1 maand.

Dit was de mededeling. Ik kom snel met een nieuwe blog met daarin de nieuwe maandfolder van februari! Stay tuned.

 

Ben je opzoek naar Tupperware producten? Check dan de Tuppershop! Hier vind je allerlei producten. De catalogus producten, maandfolder producten. Maar ook producten die lastig te verkrijgen zijn. Verder zijn er sets te koop, die iets voordeliger zijn dan als je de producten los koopt.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

nieuwe mededeling tupperware

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #6: Nieuwe mededeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge