Geplaatst in Tupperware

Steunen van het Longfonds – Tupperware #2

Elk jaar een goed doel steunen

Elke jaar een terugkomend thema bij Tupperware. Werken voor een goed doel: het steunen van het Longfonds. Dit gaan we doen in de weken 40-42. Dit jaar houd dat in van 2 oktober tot 22 oktober.

Tupperware: Extra aanbieding tot 2 september

Je vraagt je vast af hoe kan ik met Tupperware het Longfonds steunen. Dat ga ik uitleggen in dit artikel. Naast het steunen van het Longfonds, houd je er zelf ook nog wat aan over. Ik zeg een win-win situatie voor jou en het Longfonds.

Hoe?

Ten eerste heeft Tupperware een actie gemaakt, die je kan kopen in de weken 40-42. Een deel van het geld van de actie gaat direct naar het Longfonds. Dit jaar is de actie dat je twee Ecoflessen van 310 ml kan kopen met de prijs van €8,50. Dit is al een aanbieding, want normaal is de prijs van de twee Ecoflessen is €11,-. Van de €8,50 die je betaald voor de Ecoflessen, gaat er €1,50 naar het longfonds.

€1,50 voor het longfonds

Daarnaast kan je in die weken ook gastvrouw of gastheer zijn. Tupperware vind het fijn als er in die weken zoveel mogelijk kookworkshops en party’s worden gegeven. Dit om het Longfonds zoveel mogelijk te steunen.

Waarom zoveel mogelijk kookworkshops en party’s zul je je afvragen. Dat is omdat je als gastvrouw of gastheer mensen kan uitnodigen en over de actie kan vertellen. Ook is er meer kans dat meer mensen weten van de actie en kunnen overwegen om het longfonds te steunen door het kopen van de Ecoflessen. Want Tupperware vind het leuk om een mooi bedrag te kunnen doneren aan het Longfonds en ik zou dat ook super vinden.

Aanbieding

Aanbieding voor het longfonds week 41 - 42
Dit is de aanbieding voor het steunen van het longfonds.

Steunen met een win-win resultaat

Een goed doel, zoals het Longfonds, steunen kan altijd door geld te doneren of geld in een collectebus te doen als mensen daarvoor aan de deur komen.

Win-win situatie

Maar dit is net een wat andere manier om het Longfonds te steunen. Een actie waaraan je zelf ook nog wat hebt. Je houd er Ecoflessen aan over. Ik zie het als een win-win situatie. 

Cadeau

Heb je zelf geen Ecoflessen nodig omdat je er al zoveel hebt. Je kan ze ook cadeau weggeven. Je hebt dan 1 of 2 cadeautjes om weg te geven.

Exclusieve aanbiedingen en cadeau voor het steunen van Make-A-Wish

Het Longfonds en ik

Het hebben van een longprobleem is verschrikkelijk. Niet goed kunnen ademen is iets wat je echt niemand toewenst. Zelf heb ik ook wel eens last van een benauwdheidsaanval. Gelukkig blijft het bij een aanval. Ik moet er niet aan denken om het dagelijks te hebben 24h per dag.

Toch zijn er mensen die 24h per dag geconfronteerd worden met hij longproblemen en benauwdheidsklachten. Ik ben blij dat er een stichting is die zich inzet om onderzoek te doen naar verbetering van klachten en verbetering in kwaliteit van leven.

En ik vind dit een super leuke manier om een goed doel te steunen. Wat ik al zei een win-win situatie.

 

Wil je Ecoflessen kopen? Ga dan naar de Tuppershop. Daar kan je ze kopen in verschillende maten.

Wat vinden jullie van deze actie?
Hoe kijken jullie aan tegen het win-win resultaat met het steunen van een doel?
Laat het weten in een reactie.

Afbeelding van Tupperware.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Steunen van het Longfonds – Tupperware #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge