Geplaatst in Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #39: geweldige Black Friday aanbiedingen

Je wordt er mee om de oren gegooid en ik kom er ook al mee.

Vandaag beginnen overal de Black Friday acties te lopen. Ook Tupperware heeft twee hele leuke acties. Deze acties lopen naast de folder van november en de feestdagenfolder. Benieuwd naar de acties? Kijk dan snel verder.

Deze acties lopen van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november.

Maandfolder november 2018

Superaanbieding

De SuperChef is in de aanbieding dit weekend! Een geweldig product vind ik zelf. Dit was mijn allereerste “duurdere” Tupperware product wat ik in bezit kreeg toen ik bij Tupperware ging werken. Ik kan hem iedereen aanraden. Niet alleen voor het snijden, maar zeker ook voor het mixen. Ik vind het super fijn dat ik er bijvoorbeeld cakemix in kan mixen, maar ook pannenkoekenmix. En als het moet kan ik er ook slagroom ik kloppen. Al hoewel ik de SpeedyChef daar wel fijner voor vind. Daarnaast vind ik het geweldig dat je redelijke hoeveelheden erin klein kan snijden en zelfs grotere hoeveelheden eigen gemaakte sausen in kan maken. En dit weekend koop je de SuperChef voor maar €64,90.

SuperChef black friday aanbiedingen

25 Gebruikstoepassingen voor de TurboChef

Elegantie aanbieding

De volgende aanbieding zijn producten van de Eleganzia lijn. Het slacouvert en de schalen met de maten 600 ml tot 4,6 L zijn 50% korting. Je kan het ook zien als dat het set voor de helft van de prijs te krijgen is. Maar ook alle schalen zijn los verkrijgbaar samen met het slacouvert.

Let wel: op=op!

eleganzia schalen black friday aanbiedingen

 

Wil je een van deze producten kopen, nu ze zo erg zijn afgeprijsd? Ga dan naar de Tuppershop! Daar vind je op de homepage alle producten staan, bij nieuw toegevoegd. Je kan ook hieronder op de naam van het product klikken, dan ga je direct naar het product toe.

Shoplog: Aankopen n.a.v. het Black Friday actie weekend

 

Ben je nog opzoek naar andere aanbiedingen? Dan zijn er ook nog leuke acties te vinden in de maandfolder van november en in de Eindejaarfolder. Al deze producten zijn ook in de Tuppershop te vinden.

Heb jij al een wensenlijstje voor de Black Friday acties?
Laat het weten in een reactie hieronder.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Black friday aanbiedingen Tupperware

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Tupperware #39: geweldige Black Friday aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge