Geplaatst in Persoonlijk

Tupperware #48: Maandfolder februari 2019

Vandaag is het 4 februari 2019. Hoog tijd voor een nieuwe maandfolder. Het thema van deze maand is: “meer tijd voor jezelf”. En als in de aanbiedingen zo bekijk, zorgen die ook voor meer tijd voor andere dingen dan koken. En ook al sta je niet lang in de keuken, je kan als nog lekkere en zelfs culinaire gerechten op tafel zetten. Benieuwd geworden naar de aanbiedingen, die je minder tijd in de keuken bezorgen? Kijk dan snel verder!

Maandfolder februari 2018

Grillen voor de halve prijs

De eerste aanbieding in de folder is de MicroPro Grill. Deze is deze maand voor de helft van de prijs. Ik zou adviseren om deze aan te schaffen! Niet omdat ik Tupperware consulente ben, maar omdat ik oprecht enthousiast ben over dit product.  Wij gebruiken de MicroPro Grill bijna dagelijks.

micropro grill + receptenboek

Om dit product na het kopen niet in de kast te laten staan, wat oprecht zonde is, is het aan te raden om het receptenboek erbij aan te schaffen. Dit receptenboek boek staat vol ideeën en een algemene beschrijving hoe je de MicroPro Grill dient te gebruiken.

Gastronomische burgers

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Stunt en premieartikel zijn 1 per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Deze maand is de stunt een Superkom met de inhoud van 600 ml in de kleur donder blauw. Een geweldige kleur vind ikzelf. Hij past ook goed bij de andere aanbiedingen van de Superkommen. (Zie verderop)

superkom 600ml - stunt

1 Superkom 600 ml per bestellende klant.

Premieartikel

Deze maand is de Variadoos Groot het premieartikel. De afmetingen van deze doos staan bij de afbeelding. Je mag deze Variadoos bij een bestelling van €50,- of meer aanschaffen voor de prijs die op de afbeelding staat.

variadoos groot - premieartikel

Superkommenset aanbieding

Naast de Superkom 600 ml, als stunt, zijn alle andere maten van de Superkommen ook verkrijgbaar. De maten 1,4 L tot 7,5 L zijn als set verkrijgbaar. En de Superkom met de inhoudsmaat van 10 L is los verkrijgbaar. Dit Superkommenset heeft allemaal heel vrolijke, sprekende kleuren. Prachtig vind ik.

superkommenset

Superkom 10 L

Deze Superkom is los verkrijgbaar, naast het Superkommenset.

Superkom 10 L

Stomende aanbieding

De volgende aanbieding is de 101º MicroGourmet. De 101º MicroGourmet gaat uit de collectie, dus het zijn de laatste weken om nog de 101º MicroGourmet aan te schaffen. Ook het receptenboek is tot die tijd verkrijgbaar. Daarna niet meer.

microgourmet + receptenboek

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van februari een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij de eerste twee niveaus is er keuze uit 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

snackpack en ecofles plus - dank u wel cadeau
Snackpack en Ecofles Plus.

Bonuscadeau

ruimtemakerset - bonuscadeau
Ruimtemakerset.

Of het cadeau van pagina 84 uit de catalogus.

Extra bonuscadeau

taarttwister taartschep en ronde snijplank - extra bonus cadeau
Taart Twister, SG Taartschep en Flexibele Snijplank rond.

Super bonuscadeau

microminuut met ideeenfolder - super bonuscadeau
Micro Minuut.

 

Een prachtige folder weer! Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Maar ook de cadeau’s voor de gastvrouwen/ -heren zijn ook heel leuk. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe producten verkrijgbaar.

Elke week komen er extra aanbiedingen online:

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Februari folder

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder februari 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge