Geplaatst in Persoonlijk

Tupperware #30: Extra aanbieding tot 2 september

Deze week (tot 2 september) is er nog een extra aanbieding te verkrijgen, naast de lopende maandfolder. Het gaat om producten die te verkrijgen zijn in de catalogus. Je leest het goed: “producten”! Het gaat om meerdere producten voor het bewaren van je voedsel.

Ruimtespaarder

Het gaat dus om de ruimtespaarders, die te vinden zijn op pagina 76 & 77 van de catalogus. Nu zijn al deze ruimtespaarders te verkrijgen met 35% korting!

ruimtespaarders aanbieding tot 2 september

Deze aanbieding is te vinden in de Tuppershop.

 

Volgende week komt er een nieuwe maandfolder. De folder van september. Daarnaast komt er ook een nieuwe catalogus. Omdat er een nieuwe catalogus komt, verdwijnen er ook “oude” producten uit de catalogus om plaats te maken voor “nieuwe”. Welke artikelen allemaal de catalogus verlaten, zijn hier te vinden of te bestellen in de Tuppershop.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge