Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder maart 2018 – Tupperware #10

Het is al maart, dus tijd voor een nieuwe maandfolder maart 2018 van Tupperware. Deze folder loopt van 5 maart tot en met 1 april. Het thema deze maand is: “De smaak van de lente”. Ook is er een leuke actie, waarvoor je in je keukenkastje kan kijken. Daarnaast is er ook aandacht voor wereld water dag. Als laatst nog een recept voor jullie. Kijk je mee?!

Afsprakenmaker, premieartikel en stunt.

De folder begint met de afsprakenmaker, stunt en premieartikel. Ik zal deze daarom ook eerst laten zien.

Afsprakenmaker

Deze maand is de afsprakenmaker een Exclusieve Tafelstrooier. Deze tafelstrooier hoort bij de serie Exclusief, zoals schalen. De afsprakenmaker is Gratis voor degene, die een afspraak maken om het houden van een kookworkshop bij hem/haar thuis.


Premieartikel

Het premieartikel is voor elke bestellende klant te bestellen, maar dan moeten er wel minimaal 2 workshop geboekt worden vóór 3 juni. Én de bestellende klant moet ook voor minimaal €40,- bestellen om het premieartikel te kunnen bestellen voor €7,90.

Het premieartikel deze keer zijn 2 Trendy Rietjesbekers. Dit zijn heel handige beker voor onder andere kinderen. De rietjesbekers kunnen een opvolging zijn van de tuitbeker. Maar de rietjesbekers zijn ook handig voor onderweg of als je bijvoorbeeld ziek bent en je het fijn vind om te drinken via een rietje. Wat ook handig is bij deze bekers is, dat ze niet echt lekken als ze omvallen. Ook als er een rietje in zit dan lekken ze minimaal.


Stunt

Duo cups zijn deze keer de stunt. De stunt is voor iedere bestellende klant. Één per bestelling. Duo cups zijn op verschillende manieren te gebruiken. Als twee losse doosjes waar je bijvoorbeeld kleine stukjes fruit in mee kan nemen of croutons en dressing voor een salade, die je meeneemt naar je werk. Maar de duo cups zijn ook samen te gebruiken. Je kan ze in elkaar klikken en kan er dan bijvoorbeeld je salade dressing in maken.

De prijs van de duo cups is €3,90. Een leuk prijsje voor een stunt!

Healthy eieren

Omdat het bijna Pasen is, een aanbieding, die met eieren te maken heeft. De Omeletmaker en de Micro Delight. Beide artikelen zijn ervoor om eieren te “koken/bakken” in de magnetron.

De Omeletmaker zegt het al, dat het is om omeletten te maken in de magnetron. Ook spiegeleieren kunnen. Ook heel andere recepten met ei kunnen erin gemaakt worden. De Omeletmaker is voor maximaal 4 eieren.

De Micro Delight lijkt op een Omeletmaker, maar dan groter. Je kan in de Micro Delight dezelfde recepten in maken als in de Omeletmaker, maar dan met meer eieren.

Beide producten zijn om onder andere eiergerechten in te maken zonder olie of andere vetstoffen te gebruiken. Vandaar de healthy eitjes.

 

Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018

Recept voor de Micro Delight

In de folder staat ook een leuk inspiratie recept voor de Micro Delight.

recept maandfolder maart 2018

Review: HelloFresh box

Het bewaren van de eieren

De eieren, die je nodig hebt, voor de gerechten in de Omeletmaker en de Micro Delight, kan je bewaren in de doos waarin je de eieren koopt. Je kan ze ook bewaren in de stevige compacte eierdoos van Tupperware.

Ten eerste ziet het er in de eierdoos van Tupperware leuker uit, maar ook zijn de eieren minder gevoelig voor kapot gaan, dan in de oorspronkelijke verpakking.

Als je er geen eieren in wilt bewaren, de doos is dan altijd nog geschikt voor heel andere dingen. Zoals het bewaren of meenemen met pannenkoeken.
Side note: De maat L eieren uit de winkel passen er perfect in, maar heb je eieren van eigen kippen of van een boer, die groter dan maar L zijn, dan passen ze niet in deze eierdoos. Heb ik zelf ondervonden :(. Je kan er dan ook voor kiezen om de bovenste eierhouders eruit te halen, dan passen de grotere eieren er wil in. Alleen dan staan ze minder stevig in de eierdoos en zijn zo ook niet veilig tijdens het vervoeren.

Multifunctioneel in de magnetron

De volgende aanbieding is een product dat multifunctioneel te gebruiken is in de magnetron. De MicroCook schenkkan 1L. Bij deze aanbieding zit een receptenboekje bij. In het receptenboekje staat hoe je de MicroCook schenkkan moet gebruiken en verzorgen, maar ook allerlei uiteenlopende recepten.

Waarom multifunctioneel hoor ik je vragen! Nou: omdat je er bijvoorbeeld eten in kan opwarmen, maar ook eten in kan koken. Zoals als aardappelen. Er heeft wel eens een klant tegen me gezegd dat diegene er rijst in kookt. Verder kan je er ook eten in ontdooien, boter in laten smelten, en nog veel meer.

Zal een paar recepten benoemen van de 70 recepten, die in het receptenboekje staan.
– Het maken van jam
– Het maken van bechamelsaus
– Ketchup
– Pompoenpuree
– Compote
Ook staan er kooktijden van verschillende groentes en fruit in.

Exclusieve aanbieding

Zoals ik al eerder vermeld had, is er ook een actie om in je keukenkastjes te kijken. Dat hoort bij deze aanbieding.

De aanbieding is een Exclusieve kommen set. Het set bestaat uit een kom van 3,5L, twee kommen van 450ml en twee kommen van 275ml.


De omruilactie

Als je in je kast nog een oude Tupperware schaal hebt staan. Welke maakt niet uit. Als de schaal maar compleet is met deksel. Dan mag je de oude schaal inleveren en dan krijg je €20,- korting op de Exclusieve kommen set. Een heel leuke actie vind ik zelf! Je mag een oude lelijke schaal inleveren en je mag voor een kleine prijs een heel nieuw schalenset aanschaffen. Hoe tof is dat?!

World Water Day

22 maart is het wereld water dag. Daarvoor heeft Tupperware verschillende aanbiedingen.

Zoals je ziet verschillende soorten flessen in de aanbieding. Voor kids een leuke Minions Sporty. Voor onderweg of mee naar het werk of naar school, de set van 3 Ecoflessen vierkant 500ml. Of voor onderweg of op je bureau of op het aanrecht de Ecoflessen 2 L. De 2 L flessen lijken heel erg groot, maar voor onderweg of op het bureau zijn ze erg handig. Je hoeft niet steeds te lopen om je glas bij te vullen. Mijn vriend gebruikt deze 2 L fles en is er erg blij mee!

Zelf gebruik is de Ecoflessen al zo lang ze verkrijgbaar zijn bij Tupperware. Vooral omdat ik weet dat er in de plastic flesjes uit de winkel weekmakers zitten en die zijn erg slecht voor je gezondheid op lange termijn. Dat heeft er voor mijn voor gezorgd dat ik allemaal maar water uit de Ecoflessen meer drink.

Steunen van het Longfonds

Gastvrouwen en -herencadeau’s

Naast de afsprakenmaker, krijgen de gastvrouwen en gastheren, die een workshop organiseren, ook een bedankje voor het organiseren van de avond. In de folder zijn verschillende niveaus cadeaus beschikbaar. Er wordt dan wel een omzet gevraagd om de verschillende niveau’s te bereiken. Om een zo hoog mogelijke omzet te krijgen heb je gasten nodig. En omdat jij als gastvrouw of gastheer gasten uitnodigt, krijg je een beloning voor het uitnodigen en enthousiast maken.

Dank-u-wel cadeau

Het dank-wel-cadeau van deze maand bestaat uit een keuze van 3. Twee cadeau’s of 50% korting uit de nieuwe catalogus.

De MultiFlex Domes en receptenboek óf de Exclusieve kom 6L. Je krijgt één van deze cadeau als je een verkoop hebt van minimaal €250,-.

Bonuscadeau

Het bonuscadeau is gericht op de grote voorjaarsschoonmaak, die veel mensen houden in de lente.

2 stofdoeken, 2 wonderdoeken en 2 glazenwassers zijn van jou, samen met het dank-u-wel cadeau als je een verkoop heb van minimaal €400,- én 2 afspraken óf een verkoop van €500,- én 1 afspraak óf een verkoop van €600,-.

Extra Bonuscadeau

Dit cadeau bevat artikelen voor koken, opwarmen, bewaren en invriezen ineen. De MicroCook rond 2,25 L met een receptenfolder en de diepvriesdoos plus 1L.

Dit cadeau is, samen met de voorgaande cadeau’s, voor jou als je aan de voorwaarden voldoet, die in de oranje bubbel staan.

Super Bonuscadeau

Het superbonuscadeau is een UltraPro 5,7 L met een deksel van 1,2 L.

Laatste pagina

De laatste pagina ziet er als volgt uit:

De uitnodiging die op de achterkant van de folder staat, kan je als gastvrouw/-heer gebruiken om gasten uit te nodigen voor je georganiseerde kookworkshop. Ook staat er een QR-code op met de voorwaarden. Hier zijn de voorwaarden ook te vinden. En de link voor het boeken van een kookworkshop vind je hier.

Er is een extra aanbieding voor week 10. Klik hier om de aanbieding te bekijken.

Ook week 12 & 13 hebben een extra aanbieding.

blogpost over de nieuwe catalogus vindt je hier.

Interesse in een of meerdere van de producten van de maandfolder maart 2018? Kijk dan op de Tuppershop. Na deze datum kun je daar de meeste van de producten nog vinden.

Afbeeldingen en recept van Tupperware.

Wat vinden jullie van de folder en de aanbiedingen?
Ga je op zoek in je keukenkastje naar een oude Tupperware schaal?
Laat het weten in een reactie!

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder maart 2018

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge