Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen, Verjaardag

Maandfolder juni 2018 – Tupperware #20

Het al weer 4 juni! En er is weer een nieuwe aanbiedingenfolder beschikbaar, die geldig is in deze maand. Er loopt ook nog een andere folder. Namelijk de extra folder met zomer aanbiedingen. Het thema van juni is: “Grill en chill”.

Ook is het de verjaardagsmaand van Tupperware Nederland. Tupperware bestaat namelijk 56 jaar in Nederland! Lang hè?!

Kijk en lees je ook deze keer weer mee wat er voor aanbiedingen Tupperware deze maand, voor huidige en nieuwe producten, bedacht heeft?!

Raspige aanbieding

De AdaptaChef rasp is in de aanbieding! Met een korting van ruim €19,-. Dat houdt in dat de Schaafrasp gratis is.

De AdaptaChef collectie is in de catalogus te vinden vanaf pagina 48.

AdaptaChef rasp met fijne rasp en schaafrasp

Elegant, nieuw en een aanbieding

Een heel nieuw product staat er weer in deze folder. Ik heb dit product zelf nog niet eens in handen gehad. Het gaat om de Clear Bowls. In de maten 1,3L, 2,4L en 4L. Hele mooie en inderdaad elegante schalen.

Clear Bowls

Passend bij het thema

Net als infolders van de maanden mei en januari, ook deze maand van de partij. Én passend bij het thema grill en chill: De MicroPro Grill. Deze keer als aanbieding, met een korting van €50,-! Én het receptenboek ook gratis erbij. Echt een top aanbieding voor een top product. Zoals ik al meer aangegeven heb, ben ik echt fan van dit product. Zelf gebruik ik de MicroPro Grill echt (bijna) dagelijks.

Micro Pro Grill met GRATIS receptenboek

Voor het opdoen van inspiratie kan je de QR-code scannen of hier klikken.

Attributen voor een feestje

Veel mensen vinden dat cocktails niet kunnen ontbreken op een feestje. Tupperware heeft een feestje en daarom ook een aanbieding die aansluit bij het 56 jarig jubileum van Tupperware in Nederland. Maar in cocktails zit alcohol, en niet iedereen drink alcohol. Dus dan val je buiten de boot. Laat Tupperware het nu het Mocktail Set in de aanbieding gedaan te hebben! Een set waarin je heel makkelijk cocktails en alcoholvrije cocktails kan maken.

Mocktail = alcoholvrije cocktail 😉

Mocktailset - maandfolder juni 2018

Uitbreidingsaanbieding

Deze aanbieding is een aanvulling op de Twist & Shake. Het kan zijn dat je de Twist & Shake aan hebt geschaft of gekregen als gastvrouw/ -heer cadeau, maar toch een iets grotere maat kan gebruiken voor de TurboMax. Nu is de laatste kans om de uitbreidingssets te kopen, want op=op.

Uitbreidingsset Turbomax en twist & shake met receptenwaaier

Nieuwe bakvorm!

Dit product is ook nieuw in de verkoop. En ik word hier erg enthousiast van. Ik vind het altijd leuk als er nieuwe bakvormen geïntroduceerd worden. Kan ik weer experimenteren met nieuwe vormen. Het gaat om de MFV mini Football.

MFV mini voetbal - Nieuw

Premieartikel en stunt

De stunt en het premieartikel zijn, net als elke maand, verkrijgbaar. De stunt: 1 per bestelbon en het premieartikel als je voor €50,- aanschaft.

Stunt

De stunt is deze keer een Ecofles vierkant van 500 ml in de kleur roze.

stunt - ecofles vierkant roze.

Premieartikel

Deze keer is het premieartikel, vind ik, een musthave voor in je keuken. De Blikopener “Ergologics”. Ik gebruik de blikopener zelfs als er een lipje aan het blik zit om het blik zonder opener te kunnen openen. Dat doe ik omdat ik niet van die rand hou. En de rand is nog scherp ook. Als je het blik wilt schoonmaken dan kan dat niet met de SG Siliconen spatel als je het lipje hebt gebruikt, vanwege de scherpe rand. En ik wil wel de blikken goed schoonmaken.

Én nu kan je de blikopener voor €14,90 kopen, als je voor €50,- besteld hebt. Echt een leuk koopje!

premieartikel - Blikopener

Cadeaus voor gastvrouwen en -heren

Deze maand zijn er weel verschillende leuke cadeaus te verdienen als gastvrouw/ -heer zijnde. En er is ook keuze uit het voorgestelde cadeau of voor een bepaald bedrag iets uitzoeken uit de catalogus. Dus als je iets wilt, maar het te duur vind, dan kan je kiezen om voor het geldbedrag te gaan, ten zij je heel graag het voorgestelde cadeau uit de folder wilt hebben.

De voorwaarden voor het cadeau staan in de bubbels.

Dank-u-wel

Het dank-u-wel cadeau van deze maand is het Ecoflessen set 750 ml met een reinigingsborstel. De Ecoflessen Reinigingsborstel is een nieuw product.

Dank u wel - ecoflessen met reinigingsborstel

Bonuscadeau

Het bonuscadeau is dus een keuze, tussen product of voor een geldbedrag uitzoeken. Het product is het Set Diepvries Dozen Plus “colours”. Hele vrolijke, zomerse kleuren heeft dit set!

Bonuscadeau - Diepvriesdozen set

Extra bonuscadeau

Het extra bonuscadeau is een nieuw product. De Micro Urban Family.

Extra bonuscadeau - Micro Urban Family

Bij dit product heb ik nog inspiratie video’s. Er wordt in de video’s laten zien, wat je allemaal met de Micro Urban Family kan.

 

Super bonuscadeau

Dit cadeau is geschikt als je opzoekt bent naar een goed messenset. Deze messen zijn echt super. Zoals het al aangeeft, het is een super bonuscadeau. Hele fijne, scherpe messen met een goed beschermhoesje, voor het veilig opbergen van de messen.

Super bonuscadeau - messen

Al met al heel leuke aanbiedingen en leuke cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren in deze maandfolder juni 2018. Zelf word ik blij van de nieuwe MFV mini Football en ben erg benieuwd naar de recepten van het mocktail set. Als cadeau’s wordt ik blij van de kleurige Diepvriesdozen en de messen vind ik ook een leuke kleur hebben!

De extra aanbieding deze maand is hier te vinden.

Wordt jij ook enthousiast van een van deze producten of cadeau’s? Laat het dan een jou consulente weten! Je kan mij ook contacteren! Dan zorg ik dat ik je er blij mee kan maken.

Wat is je favorieten product van deze maandfolder juni 2018?
Wordt je ook blij van vrolijke kleuren?
Laat het weten in een reactie!

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge