Geplaatst in Aanbieding, Extra, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #17: Extra folder met zomer aanbiedingen

Gisteren kwam de nieuwe maandfolder online. Vandaag heb ik nog een folder met nieuwe aanbiedingen voor je. Deze folder is gisteren al ingegaan en loopt tot en met 17 juni 2018. Of in de andere woorden van week 19 tot en met week 24. Het thema van deze folder is Rood. Kijk je mee welke producten er in de aanbieding zijn de de rode kleur?!

Deze folder heeft aanbiedingen van twee verschillende producten. Maar deze producten hebben allemaal verschillende maten en uitvoeringen.

Smaakmakers

De smaakmakers hebben allemaal verschillende mogelijkheden. Je kan er sauzen in bewaren, olie, azijn, sojasaus, etc. Zelf gebruik in de 1L voor het bewaren en gebruiken van olie.

smaakmaker bus
smaakmaker 1
smaakmakers

Eleganzia

Het hele set van de Eleganzia schalen is deze periode verkrijgbaar met korting. Hele mooi schalen om bijvoorbeeld te gebruiken bij het picknicken of barbecueรซn.

Onderstaande set heeft een korting van ruim โ‚ฌ46,-.

En dit set heeft een korting van zo’n โ‚ฌ8,-.

Deze 600ml kommen zijn ook los verkrijgbaar!

 

 

Echt een heel leuke folder vind ik zelf. En ik ben fan van deze kleur rood! En wauw wat een aanbieding, het Eleganzia kommen set met slacouvert! Ook vind ik het leuk dat er nog een andere folder met aanbiedingen naast de huidige maandfolders loopt.

Naast deze extra aanbiedingen, is er in week 20 ook nog een extra aanbieding. Klik hier voor meer informatie.

Wat vindt jij van deze folder?
En wat vindt je van de aanbiedingen?
Laat het weten in een reactie!

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge