Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder september 2018 – Tupperware #31

Vandaag (2 september) is de laatste dag dat je nog aanbiedingen van augustus kan bestellen. Vandaag deel ik alvast welke aanbiedingen en cadeau’s die morgen in de aanbieding komen in de maandfolder september 2018. Het thema van deze folder is: “Go for perfection”. Ik deel naast de aanbiedingen ook nog een leuk recept, wat je ook in deze maandfolder te vinden is. Naast de folder start er ook een nieuwe catalogus. In de loop van de week ga ik laten zien wat er allemaal voor nieuwe producten in staan. Nieuwsgierig geworden naar de aanbiedingen, cadeau’s of het recept? Kijk dan snel verder!

Extra aanbieding tot 2 september
Voorkant folder.

Nieuwe MFV

De allereerste aanbieding die je tegenkomt in de folder is de MVF Cocoon. Als je deze besluit te kopen, dan krijg je er gratis een receptenboek t.w.v €6,- bij.

Heel eerlijk, ik ben zo benieuwd naar de recepten van deze MFV dat ik deze ga kopen. Hier komt mijn Tupperware verslaving om de hoek kijken.

Crispy paaseieren

Recept: Nougat met rode vruchten

Nu komt het recept. Een van de recepten die je kan maken in de MFV cocoon. Als ik het recept zo lees, loopt het water al in mijn mond. Bij jou ook?

Prisma serie

De volgende aanbieding is een heel bijzondere. Deze kommen zijn mijn favoriet! Niet de kleur, want zelf heb ik zwarte. Maar als je wel fan bent van deze kleur dan zijn dit kommen die je niet wilt missen in je keuken en op tafel. De kommen zijn geïnspireerd op het merk Swarovski.

Je krijg nu een mooie korting als je deze kommen als set aanschaft. Namelijk 40% korting!

 Wil je toch niet het hele set, dan heb je ook nog de mogelijkheid om ze los te kopen. Dan zijn de kommen verkrijgbaar met 25% korting.

Perfect gesneden

Om het thema van deze folder te gebruiken voor deze aanbieding. Deze aanbieding is al vaker verkrijgbaar geweest. Een top aanbieding! Namelijk de Mando Junior en de Speedy Mando. Twee handige snij hulpmiddelen die je niet wilt missen in de keuken. Al je groentes en eventueel ook fruit, kan je nu perfect gesneden presenteren.

Hieronder zie je wat inspiratie. Deze video is waar de link naar verwijst. Lukt het niet om de video af te spelen? Klik dan hier.


Stunt, premieartikel en afsprakenmaker

Een leuke stunt, een handig premieartikel en een geweldige afsprakenmaker.

Afsprakenmaker

De beste afsprakenmaker die je maar kan hebben. Je krijgt de afsprakenmaker als je een workshop boekt tussen 1 en 21 oktober.

De invulling van de voucher is echt voor catalogus producten!

Stunt

Dit artikel heeft een nieuwe kleur. Handig om mee te nemen niet alleen voor de aangegeven vorm, maar veel meer gebruiksmogelijkheden dan je kan bedenken.

Per bestelling 1 te bestellen!

Premieartikel

Het duovergiet in de kleur rood. Een heel handig vergiet die ook op verschillende manieren te gebruiken is.

Bij een bestelling van €50,- of meer, mag je deze voor €9,90 erbij bestellen. Anders is het de normale prijs.

Gastvrouw en -heer cadeau’s

Hier volgen alle cadeau’s die beschikbaar zijn in de maandfolder voor de gastvrouwen en -heren die een workshop in september organiseren.

Op elk niveau is de keuze: of het cadeau of iets uit de catalogus.

Dank-u-wel cadeau

Een mooi set van Classico kommen in diepe kleuren.

Bonuscadeau

De TurboChef met het receptenboekje vol met inspiratierecepten.

Hieronder een video hoe de TurboChef werkt en inspiratie. Lukt het niet om de video af te spelen? Klik dan hier.

Lees ook: 25 Gebruikstoepassingen voor de TurboChef.

Extra bonuscadeau

Bestaat uit het Ruimtespaarder set Vierkant.

Super bonuscadeau

Is het Super VentiSmart set, die geleverd word in een prachtige cadeaudoos.

Al deze aanbiedingen van de maandfolder september 2018 kan je ook vinden op de Tuppershop. Wil je een workshop boeken? Kijk dan hier!

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

11 gedachten over “Maandfolder september 2018 – Tupperware #31

  1. Ik ben dol op tupperware! Mijn moeder en oma’s hadden het altijd al, nu mijn oma’s er niet meer zijn is het onder de kleinkinderen verdeeld en ik ben er echt super super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge