Geplaatst in Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Maandfolder oktober 2019 – Tupperware #68

De maand oktober is al even op weg. Ik heb begin deze week een extra aanbieding voor deze week (week 40) gedeeld. Nu komt de maandfolder van oktober. En dan komt ook de extra folder voor de weken 40 tot en met 42 ook nog erachter aan. Maar eerst de maandfolder oktober. Deze keer met het thema: “Heerlijke herfst”. En de herfst is de afgelopen twee weken echt begonnen in de natuur, dus de aanbiedingen zijn heel erg van toepassing op het weer. Je ziet het thema terug in de kleuren van de aanbiedingsproducten, maar ook in de producten. Producten die vooral in de herfst en de winter gebruikt worden. Benieuwd geworden naar aanbiedingen in de folder? Kijk dan snel verder!

Aanbieding week 40

Verticaal bewaren

De eerste aanbieding is een nieuwe vorm van de VentiSmarts. De VentiSmart Verticaal. Bij deze aanbieding zit er een een gratis Dunschiller Hart bij. Je kan heel fijn prei, wortels, asperges, witlof, … bewaren in deze verticale VentiSmart. De Dunschiller die je erbij krijgt kan je gebruiken voor het schillen van de wortels/asperges.

ventismart vertikaal en dunschiller hart

Ultra bakvorm

De UltraPro Bakvorm is weer even terug in de verkoop en ook nog eens in de aanbieding. Een heel fijne bakvorm voor het bakken van brood, cake, terrines, flans, lasagne, …

ultrapro bakvorm

Artikelen die uit de catalogus (lente/zomer 2019) verdwijnen.

Recept

Een lekker en gezond recept om te maken in de UltraPro Bakvorm.

green cake = recept

Stunt & premieartikel & afspraken maker

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Deze keer een CrystalWave schaaltje met een inhoud van 600 ml. En erg fijne maat voor een eenpersoonsmaaltijd. En nu ook nog eens voor meer dan de helft van de prijs.

crystalwave rond 600 ml - blauw - stunt

Premieartikel

De blikopener deze keer met een flinke korting als je een bestelling plaatst boven de €50,-. Deze blikopener zou iedereen in zijn keuken moeten hebben liggen. Je hebt er geen scherpe randen meer mee aan je blik. Je beschadigd er geen siliconen spatels mee. Heb je hem zelf al? Geef hem dan iemand cadeau, die hem nog niet heeft.

 

blikopener - premieartikel

Bak must-have producten

Deze 3 producten: de Mix-n-meet 2 L, het Koksmaatje en de Shaker 600 ml zijn niet weg te denken bij het gebruik van recepten tijdens het bakken. Maar ook heel fijn in gebruik bij recepten tijdens het koken. Voorbeelden van gebruik: raspen citroen, persen citroen, scheiden ei, kloppen slagroom, maken van een sausje, au bain-marie, klutsen van eieren voor een omelet, mixen van beslag, … en ga zo maar door.

bak must-haves

Ontdek het goede doel voor de extra actie folder van week 40 – 43

 

Maandfolder september 2019

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van oktober een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Deze keer een nieuw product in combinatie met een veel gebruikt product. De Speedy Grater en de Flexibele Snijplank met Icons erop. De Speegy Grater is een rasp, die perfect past bij de Mando serie.

 

speedy grater + snijplank - dank u wel cadeau

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Een prachtig product als aanvulling op de AdaptaChef serie. En ook nog eens ideal voor het eten van veel groenten, koolhydraatarm en zelf ketogeen eten. Omdat je heel fijn met deze AdaptaChef Spiralizer groente pasta kan maken. En je krijgt er nu ook de Spiraalsnijder bij cadeau. Als je het set compleet wilt maken? Dan is er ook nog een Tagliatelle Snijder beschikbaar.

 

adaptachef spiralizer - bonuscadeau

Of het cadeau van pagina 94 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

Ook een nieuw product! Waar ik zelf ook ontzettend benieuwd naar ben in het gebruik. de Cold Brew Carafe. Een carafe die eruit ziet als een glazen carafe, maar echt van Tupperware plastic gemaakt is. En daarnaast zit er ook nog een receptenboekje bij met recepten voor het maken van ijsthee of ijskoffie.

 

cold brew carafe - extra bonus cadeau

 

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Een product voor een groot gezin of het maken van een gerecht voor een grote groep mensen. Denk aan de feestdagen, als je veel eters gaat krijgen. Daarnaast is het een perfect product voor het stapelkoken van een hele maaltijd in de magnetron.

 

micro plus 3 - super bonus cadeau

 

Of €70,- uit de catalogus.

Maandfolder augustus 2019

 

Een prachtige maandfolder folder weer! Heel erg gericht op het thema: “heerlijke herfst”. Daarnaast ook gericht op gezond, koolhydraatarm of zelfs ketogeen eten

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50871 Promotiefolder Oktober 2019

Extra aanbiedingen deze maand zijn:

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

folder oktober 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge