Geplaatst in Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Maandfolder november 2019 – Tupperware #73

De maand november is al weer even onderweg. Maar hier als nog alle aanbiedingen en cadeaus van de maandfolder november 2019. Alle aanbiedingen en cadeaus zijn rondom het thema: “De feestdagen (Sinterklaas, Kerst, jaarwisseling) staan voor de deur”. Dus leuke kindercadeaus, volwassen cadeaus, maar ook artikelen om er gezellige, lekkere feestdagen van te maken. Zonder al te veel tijd kwijt te kunnen zijn in de keuken. Benieuwd naar de aanbiedingen en cadeaus? Kijk dan snel verder!

Extra aanbiedingen week 45 -52

Voor kinderen

Creatief bezig van jong tot oud

Deze aanbieding is een fantasie set, waarmee erg leuke tekeningen gemaakt kunnen worden. Kinderen van een jaar of 2-3 kunnen al oefenen met dit fantasie set, maar ook oudere kinderen kunnen hun fantasie uitleven met dit tekenset.

fantasie set

Dino for the win

Een leuk, handig en stoer kindersetje met een snackdoosje en een Ecofles in de vorm van een dino.

dino kids set

Minions en Kerst

Een leuke SmartClip met een minion afbeelding helemaal in Kerststyle. Om de Kerst te vieren met de minions.

smartclip twin - minions kerst

Voor volwassenen

Stunt & premieartikel & afspraken maker

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Deze keer een handige kom handig voor allerlei doeleinden. Denk aan het meenemen van fruit, bewaren van een restje eten, bewaren of meenemen van nootjes, enz.

saturnuskom 550 ml

Premieartikel

Een doos waarvan ik al heel veel verschillende gebruiksmogelijkheden gezien en gehoord heb. Denk aan het bewaren van een pak suikerklontjes, crackers, maar Tupperware geeft als tip om het als cadeau papier te gebruiken. Dan heb je twee vliegen in één klap. Je het een duurzaam cadeauverpakking, de ontvanger kan er ook nog iets mee, je hoeft het niet weg te gooien.

variadoos 1,1 l roze

Cold brew

Ik zie online allerlei mensen het hebben over cold brew. En ja Tupperware heeft ook een set om cold brew te maken. Denk hierbij aan naar eigen smaak gemaakte ijskoffie of ijsthee. Je kan je helemaal uitleven qua smaken. Het set bestaat uit een carafe en 2 long drink glazen. Daarnaast is er ook een receptenboekje verkrijgbaar om geïnspireerd te worden met lekkere ijskoffie of ijsthee.

cold brew set + receptenboekje

IJsschep

De geweldige ijsschep van Tupperware is ook deze maand in de aanbieding. Laat deze echt niet aan je voorbij gaan. Ik ben al heel mijn leven bekend met deze ijsschep, en vind dit echt de beste die er is. Als ik deze niet tot mijn beschikking heb, dan mis ik hem direct.

ijsschep

Mandoline

Ook de MandoChef is voor deze gelegenheid in de aanbieding. Een tip om sneller je gerechten en hapjes voor de feestdagen klaar te kunnen maken. En meer tijd te kunnen besteden met je gezin, vrienden, geliefden. Ook voor dit product een echte aanrader en het overwegen waard. Zeker met deze aanbieding!

mandochef met receptenboekje

Feestelijke hapjes

Om feestelijke en creatieve hapjes te kunnen serveren tijdens de feestdagen, is de Cornet Party ook in de aanbieding. Er is een gratis receptenboekje bij voor leuke, inspirerende recepten. Denk aan hartige, zoete, warme en koude recepten. Ook als je restjes overhoud, is deze Cornet Party een perfect, leuke en creatieve oplossing om leuke hapjes van de restjes te creëren.

cornetparty met receptenboekje

Maandfolder september 2019

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van november een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Deze maand het Tuppertop set is frisse kleuren. Voor het bewaren van o.a. beschuit, crackers, het meenemen van rijstwafels. Maar ook voor het bewaren van andere spullen. Denk aan scheerspullen, pennen, elastieken, enz.

tuppertopset

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Een set voor het klaarmaken van een kaasplankje, het gebruiken van kaas in of op gerechten. Alle benodigdheden die je daarvoor nodig hebt, zit in dit set.

kaasset

Of het cadeau van pagina 94 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

Een nieuwe multiflex vorm voor het maken van zoete, hartige, gezonde en ongezonde snacks en het serveren van een gerecht in een leuke vorm. Er zit een receptenboekje bij met zo’n 17 inspiratie recepten. Voorbeelden: botersticks, pizza sticks, krokante chocoladesticks, muesli sticks.

mfv sticks

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Een super fijn Keukenhulpen set om een frisse start te maken in de keuken met keukenhulpjes. Alle keukenhulpjes die je nodig kan hebben voor het serveren en bereiden van eten zit in dit set. Het enige wat naar mijn idee mist, is de Siliconen Spatel.

keukenhulpenset

Of €70,- uit de catalogus.

Hier een korte compilatie van dit Keukenhulpenset:

Maandfolder augustus 2019

Hier een video met een inspiratie recepten waarbij alle producten, die de gastvrouw/gastheer cadeau kan krijgen, gebruikt zijn:

 

Een prachtige maandfolder november 2019 weer! Heel erg gericht op het thema: “De feestdagen staan voor de deur”. Ja, de aanbiedingen zijn echt gericht op het voorbereiden van de feestdagen en feestmomenten(Sinterklaas, Kerst, jaarwisseling) in de komende twee maanden. Denk aan leuke cadeautips voor de kids of set om het je makkelijk te maken met het bereiden van leuke, originele en lekkere recepten. De aanbiedingen en cadeaus zijn geldig tot en met 1 december 2019. Je kan ze ook shoppen in de Tuppershop. Na deze datum kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbieding en nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50873 Promotiefolder November 2019

Extra aanbiedingen deze maand zijn:

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Maandfolder november 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Maandfolder november 2019 – Tupperware #73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge