Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder maart 2020 – Tupperware #83

De maandfolder maart 2020 is er! Dit keer in het thema: “Duurzaam tafelen doe je zo!”. Je ziet het aan de aanbiedingen. Allerlei producten die ik de aanbieding of cadeau te krijgen zijn op gebied van tafelen en die erg gericht zijn op duurzaamheid. Benieuwd naar de aanbiedingen? Kijk dan snel verder!

Maandfolder maart 2019 – Tupperware #51

Boereneieren

Lekker je eieren bij de boer halen of op de markt? Maar altijd opzoek naar een eierdoos? Hier is de oplossing, een eierdoos die er altijd is. Met deze Eierdoos heb je geen papieren eierdozen afval meer en je hebt ook nog eens lekkerdere eieren van de boer dan uit de winkel. Een win-win situatie volgens mij.

eierdoos

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €59,- aan producten besteld.

Stunt

Deze maand is de stunt de Mini-Max Trechter. Het handige van deze trechter is, dat hij ingevouwen kan worden en daardoor minder ruimte inneemt in de kast/lade van de keuken.

mini-max trechter

Premieartikel

Het premieartikel is de oplossing voor je groente- en fruitafval, zodat je dat fijn, schoon en geurvrij kan scheiden van de rest van het afval.

multi driehoek - premieartikel

Duurzaam koken

Met de Micro Urban Family kan je heel duurzaam een gezonde maaltijd op tafel zetten. Deze pan kan van alles koken/stomen in de magnetron. Denk aan o.a. groenten, vlees, vis, rijst, granen. Om fijne inspiratie op te doen voor duurzame, lekkere en gezonde recepten, is er een receptenboek dat er gratis bij zit.

micro urban family met receptenboek

(Paas)eieren recepten

Cocoonen maken

Zelf je eigen Paaseieren maken? Dat kan perfect met de MFV Cocoon. Er zit ook een leuk receptenboekje bij vol met inspirerende recepten.

mfv cocoon + receptenboekje - voor paaseieren

De Decopen en de Garneer-/spuitzak zijn een heel leuke aanvulling op het maken van je eigen Paaseieren.

Crispy paaseieren 

Ecoflessen reinigingsset

Een heel fijn Reinigingsset om de Ecoflessen fijn en geurloos schoon te houden.

 

reinigingsset

Picknicken

Het wordt langzaam weer wat lekkerder weer buiten en komen de gedachten om te gaan picknicken naar boven. Daarom is er deze maand een prachtig Picknickset in de verkoop en aanbieding. Wat ook nog eens duurzaam is, omdat je alles weer kan hergebruiken en niet hoeft weg te gooien.

picknick set

Rietjesbekers

De Rietjesbekers. Er is zo vaak naar gevraagd. Ze zijn er weer in de aanbieding. Maar om een klein tipje van de sluier op te lichten over de nieuwe catalogus. Ze staan daar ook in.

4 rietjesbekers

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van maart 2020 een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken! En zoals je gaat zien, voor iedereen wat wils.

Dank u wel cadeau

Het eerste cadeau is een Snijset bestaand uit een snijplank en een groente-/schilmes in de kleur mintgroen. Echt een musthave in de keuken vind ik zelf.

snijset - dank u wel cadeau

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

De Click Series met het accessoireset is nu als tweede cadeau te krijgen. Een super set om voor heel het gezin groente, fruit te schillen, ontpitten, enzovoorts.

clickseries met accessoireset - bonuscadeau

Of het cadeau van pagina 92 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

De SuperChef is weer eens een cadeau. Ook een product die invloed heeft op duurzaamheid. Omdat je minder gebruik maakt van elektriciteit. Maar ook om voedsel te bewerken om te bewaren en in te vriezen.

superchef - extra bonuscadeau

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Ventismart Set een geweldig set wat helemaal past bij duurzaamheid en een geweldig cadeau. Echt een aanrader in gebruik!

ventismart set - super bonuscadau

Of €70,- uit de catalogus.

 

 

Een prachtige maandfolder maart 2020! Echt een folder gericht op het duurzaam omgaan met eten en drinken. Er is zelfs een klein beetje Pasen in de aanbiedingen verwerkt om o.a. zelf je Paaseieren te kunnen maken. Je kan de aanbiedingen en producten allemaal shoppen in de Tuppershop. Na deze datum kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbiedingen nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Folder maart 20

Alle extra aanbiedingen van deze maand zijn:

Er is ook een nieuwe catalogus beschikbaar vanaf 2 maart. Er komt een artikel met alle nieuwe producten die in deze catalogus te vinden zijn.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder maart 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge