Geplaatst in Aanbieding, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Maandfolder maart 2019 – Tupperware #51

Vandaag is het 4 maart 2019. En vandaag gaat de maandfolder maart 2019 in. Deze maand is het thema: “Help mee aan een gezondere planeet”. Een folder vol met aanbiedingen om met restjes iets lekkers te maken, ecologisch met waterdrinken omgaan of het bewaren van etensrestjes.  Naast de aanbiedingen zijn er ook prachtige cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren te krijgen. Op elk niveau zijn er verschillende keuzes qua cadeau’s. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder wat de aanbiedingen en cadeau’s zijn!

Maandfolder februari 2019

Nieuw product

De eerste aanbieding in de folder is de Cornet Party met een gratis receptenboek. In januari konden de gastvrouwen/-heren deze Cornet Party al cadeau krijgen. Maar nu ook beschikbaar de jou als klant! Het is een mooi product die je in de oven, magnetron, koelkast en diepvries kan gebruiken. Het materiaal is hetzelfde als het materiaal van de Ultra Pro serie.

cornet party + gratis receptenboek

Hieronder een heel kleine impressie van de Cornet Party in actie:

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

De stunt deze maand is een Dunschiller. Het is een speciale dunschiller, die je niet zomaar kan verkrijgen. Het is namelijk een dunschiller met in het handvat een hartje. Echt heel leuk en schattig vind ik.

dunschiller hart - stunt

Premieartikel

Het premieartikel is deze maand een heel praktische. 4 Diepvries dozen plus van 450 ml. Perfect voor het bewaren van restjes eten, fruit, groente, fruithapjes, groentehapjes, vlees in de diepvries.

4 diepvriesdozen plus - premieartikel

Crispy paaseieren

MFV Cocoon aanbieding met gratis receptenboek

Met het vooruitzicht op Pasen, is er deze MFV Cocoon in de verkoop. Je krijgt er een gratis receptenboekje bij vol met inspiratie om lekkere “paaseieren” te maken.

mfv cocoon + gratis receptenboek

In de folder staat ook een recept. Benieuwd naar het recept? Wacht dan tot hij online komt, want ik ga die binnenkort delen. Of neem een kijkje in de folder, die onderaan dit artikel te vinden is.

Crispy paaseieren

Ultra aanbieding

De Ultra Pro Vierkant is ook deze maand weer verkrijgbaar voor een leuke aanbieding.

ultrpro vierkant

Maandfolder oktober 2018

Wereld waterdag aanbiedingen

Omdat het 22 maart Wereld waterdag is, heeft Tupperware een aantal ecologisch verantwoorde aanbiedingen:

Ecoflessenset

ecoflessen + wereld water dag

Tip: voor het schoonmaken van deze flessen, gebruik de Ecoflessen Reinigingsborstel.

Herbal Infuser

Om het water nog wat lekkerder en interessanter te maken, kan je ook de Herbal Infuser erbij aanschaffen. Deze Infuser pas perfect in de Ecoflessen van 750 ml. Zelf gebruik ik deze dagelijks. Ik doe er munt, citroen, aardbeien in. Maar je kan er ook ander fruit of kruiden in doen. Net wat je lekker vind. Deze infuser is een zusje van de Infuse & Go.

Nieuwe happy koekdoos

Er is een nieuwe koekdoos beschikbaar. De Happy Safari Doos met een inhoud van 2,4 L. Ook perfect om er je eigengemaakte paaseieren in te bewaren.

happy safari doos

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van maart een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Een nieuw product! Perfect voor bij de kleuren van de Allegra serie, die gedeeltelijk ook als Super Bonuscadeau verkrijgbaar is. Of voor €30,- kiezen uit de nieuwe catalogus lente/zomer 2019.

2 allegra schenkflessen - dank u wel cadeau

Bonuscadeau

Ook een nieuw product! Een aanvulling op de AdaptaChefs.

adaptachef spiraliser - bonus cadeau

Of het cadeau van pagina 8 uit de catalogus. Óf de keuze voor €50,- uit de nieuw catalogus.

Extra bonuscadeau

Een nieuw product in combinatie met de ReuzeSmart. De VentiSmart Verticaal.

ventismart verticaal & ReuzeSmart - extra bonus cadeau

Of de keuze voor €55,- uit de nieuwe catalogus.

Super bonuscadeau

Dit cadeau is de nieuwe kleur van de Allegra Serie in de kleur blauw.

allegraset (nieuwe kleur) - super bonuscadeau

Of de keuze voor €70,- uit de nieuwe catalogus.

Extra aanbieding week 5 – 7: Valentijns Specials

 

Een prachtige folder weer! Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Maar ook de cadeau’s voor de gastvrouwen/ -heren zijn ook heel leuk. Daarnaast zijn er veel verschillende nieuwe producten verkrijgbaar. En de aanbiedingen zijn echt heel erg gericht op een ecologisch verantwoorde manier omgaan met de planeet.

 

Extra aanbiedingen deze maand:

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50864 Promotiefolder Maart 2019

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder maart 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge