Geplaatst in Aanbieding, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Maandfolder juni 2019 – Tupperware #59

De maandfolder juni 2019 ga ik bespreken in dit artikel. Allereerst: het thema van deze folder is “It’s BBQ-time”. Het barbecue seizoen is begonnen. Daarom ook allerlei aanbiedingen om dit seizoen mee in te luiden. Er zijn een aantal nieuwe producten verkrijgbaar. Als cadeau, maar ook als aanbieding. Daarnaast is juni ook de feestmaand bij Tupperware, waardoor er extra aanbiedingen beschikbaar zijn en extra hoge kortingen. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

9 recepten uit de lente/zomer catalogus 2019

Aanvulling Allegra serie

2 Allegra Schenkflessen gaan de Allegra serie aanvullen. Heel mooie en fijne flessen voor het schenken van olie, azijn of eigen gemaakte vinaigrettes. Er zit geen klikdop op de fles, maar een sluiting die uit zichzelf dicht valt of open gaat bij het schenken.

allegra schenkflessen

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Dit stuntje is perfect voor het meenemen van een hele appel. Zodat deze niet gebutst aankomt op school of op je werk. Maar je kan de appel ook in stukjes meenemen. Net wat je zelf wilt. Je kan er natuurlijk ook ander fruit of iets heel anders in meenemen.

appeldoos

Premieartikel

Deze maand is de Keukenschaar het Premieartikel. Bij een aankoop van €50,- of meer is de schaar maar een kleine €15,-.

keukenschaar - premie artikel

Knoflookpers Plus

De “nieuwe” Knoflookpers is weer eens in de aanbieding. Heb je hem nog niet in je bezit? Sla dan nu je slag.

knoflookpers plus

Saturnus kommen

De Saturnus kommen zijn weer in de verkoop. Nu weer met leuke, frisse kleuren. Perfect om op tafel te zetten tijdens de barbecue.

Alle kommen zijn als set én los verkrijgbaar.

saturnuskommen

Prettig marineren

Een fijne marinade doos voor het marineren van vlees, vis of vegetarisch “vlees” voor de barbecue. De doos sluit luchtdicht af, zodat er geen geur vrij komt tijdens het marineren. Er zitten ook punten op de bodem en het deksel, om het vlees te kneuzen en de marinade nog dieper in o.a. het vlees te laten trekken.

marinadedoos

MicroPro Grill + receptenboek

Mijn meest favoriete product is weer in de aanbieding! Ik gebruik de MicroPro Grill dagelijks. Voor het bakken/braden van vlees en vis.

Een heel fijn product om toch de vibe van barbecueën te krijgen, zonder het gedoe van een barbecue.

Er is ook een receptenboek verkrijgbaar met daarin allerlei inspiratie recepten.

microprogrill + receptenboek

Spruitjesburger

AdaptaChef Spiralizer + spaghettisnijder

Een nieuwe AdaptaChef in de verkoop. Ik heb hier 5 jaar terug al over gehoord. En eindelijk is hij in de verkoop. Met deze AdaptaChef kan je groente spaghetti maken. Denk aan courgette, wortel, knolselderij, …

adaptachef spiralizer spagetti snijder

Uitbreidingsset Spiralizer

Heb je de Voet van de AdaptaChef en het handvat al in bezit? Dan is het uitbreidingsset perfect voor jou! Want het is zonde om deze meerdere keren in je kast te hebben liggen.

uitbreidingsset spiralizer + spagetti snijder

Spiraal- & Tagliatellesnijder

Wil je wat variatie met de Spiralizer? Dan zijn er nog twee losse inzetstukken in de verkoop. De Spiraalsnijder en de Tagliatellesnijder.

spiraalsnijder tagiatella snijder

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van maart een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Een set van 3 verschillende blauwe kommen: het wonderkommenset

wonderkommenset blauw - dank u wel cadeau

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Dit keer is de SuperChef het bonuscadeau! Een prachtig cadeau om te krijgen!

Wat je allemaal kan doen met de SuperChef is te vinden in het receptenboekje.

Superchef - bonuscadeau

Of het cadeau van pagina 8 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

SuperChef recepten

Extra bonuscadeau

Het Ruimtemakersset is het volgende niveau. Alle Ruimtemakers, die te vinden zijn inde catalogus.ruimtemakerset - extra bonus cadeau

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Dit prachtige en bruikbare UltraPro set mag je ook niet missen als cadeau! Te gebruiken in de oven, magnetron, koelkast en vriezer.

ultrapro set- super bonus cadeau

Of €70,- uit de catalogus.

Maandfolder mei 2019

 

Een prachtige folder weer! Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Maar ook de cadeau’s voor de gastvrouwen/ -heren zijn ook heel leuk. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe producten verkrijgbaar. En de aanbiedingen zijn echt heel erg gericht op barbecueën. Het seizoen daarvoor is weer begonnen!

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50867 Promotiefolder wk 23-26 2019

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder mei 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Maandfolder juni 2019 – Tupperware #59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge