Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder januari 2020 – Tupperware #78

2020 is al even van start gegaan. Omdat het met mij niet zo top gaat, komt er nu pas/ nu als nog een artikel online, waarin alle cadeau’s en aanbiedingen van de maand januari 2020 met je deel. Ook dit keer een thema deze maand: “Start het jaar met glans”. Er staan een aantal nieuwe producten in deze folder, waar ik zelf heel enthousiast van ben. Producten die helpen aan het bijdragen aan een gezonder milieu. Ook staat er een leuk recept in de folder. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Maandfolder januari 2019

Cold Brew

Vanwege het grote succes vorige jaar, nu weer in de aanbieding. Het Cold Brew set bestaand uit een Carafe, long Drink glazen en een los verkrijgbaar receptenboekje vol met inspirerende recepten.

cold brew set

Zelf zoete, krokante, hartige, … Sticks maken

Ook de MFV Sticks is in de aanbieding deze maand. De folder geeft aan dat ze als tip geven om koude sticks te maken en die samen met cold brew te serveren. Maar je kan van alles met deze MFV doen. Zoals ik al aangaf: zoete, hartige, krokante, chocolade, koude, ijs, enz. Er zit een receptenboekje bij vol met inspiratie recepten.

mfv sticks met receptenboekje

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Een onderdeel van een nieuw product. De Mini Ecofles van 90 ml. Passend bij de Mini Ecoflesjes met de Smartclip.

mini ecoflessen + smartclip

Premieartikel

Dit keer is het premieartikel 2 Glazenwassers voor een fijne prijs. Ik kan deze doeken van harte aanraden. Dit omdat ik ze zelf ook gebruikt voor het wassen van de ramen en schoonmaken van de spiegels. Ik gebruik alleen Glasex om de ramen of spiegels schoon te maken. Daarnaast zijn je ramen en spiegels streep- en druppelvrij.

2 glazenwassers - premieartikel

MicroPro Grill aanvulling

De MicroPro Grill is weer in de aanbieding met een nieuwe aanvulling erop. Namelijk de MicroPro Ring. Het is een ring, die je in de MicroPro grill kan gebruiken om ronde dingen te “bakken”. Denk aan taart, ei/omelet enz. De Ring is ook los verkrijgbaar voor degene die al de MicroPro Grill hebben. Denk eraan dat er ook een receptenboekje beschikbaar is voor inspiratierecepten.

micropro grill en ring

Opbergen

Na de Feestdagen heb je vast van alles om op te ruimen. Of je krijgt de neiging om de rommeltjes die je nog hebt, op te bergen. Daar is deze maand een prachtig Opbergdozenset voor beschikbaar en ook nog eens in de aanbieding. De dozen hebben mooie, warme kleuren.

opbergdozen

Gratis cadeautje

Elke januari worden klanten beloont voor het kopen van Tupperware. Ook deze januari weer. Elke bestellende gast op een workshop, krijgen een cadeautje! Je vind het cadeautje op de afbeelding hierboven.

Pannenkoeken

Een heerlijk pannenkoekenrecept gemaakt met de DuoChef, het paletmes en de Chef Series Cottage pannenkoekenpan.

recept - pannenkoeken

SuperChef

De SuperChef is ook weer eens in de aanbieding. Mijn favoriet voor het maken van smoothies, pannenkoekenbeslag, cakebeslag. Maar ook te gebruiken voor het snijden van groenten, maken van sauzen en mengsels.

superchef

Strijden voor een groenere planeet

Tupperware lanceert met deze folder haar nieuwe product/materiaal. Het Eco+ Materiaal. Gemaakt van gerecycled plastic bekers, rietjes, tasjes die onze planeet vervuilen. Met dit materiaal wil Tupperware de strijd aangaan om van dat vervuilende afvalmateriaal, nieuwe, duurzame producten te maken.

Dit is het Eco+ rietjes set van Tupperware in een mooie hoesje om de rietjes overal mee naar toe te kunnen nemen. Maar ook samen met een schoonmaakborsteltje om de rietjes mooi schoon te houden.

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van januari 2020 een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken! En zoals je gaat zien, voor iedereen wat wils.

Dank u wel cadeau

2 verschillende Smaakmakers. Prachtig voor op je aanrecht om je olie, azijn, andere vloeistoffen in te bewaren.

2 smaakmakers - dank u wel

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Dit cadeau zijn meerdere producten. De nieuwe DuoChef en 2 UltraPro Cocottes. De producten zijn prima samen te combineren. Denk aan het maken van Quiche.

duochef met ultrpro cacottes - bonuscadeau

Of het cadeau van pagina 94 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

Weer een nieuw set. Het Module set. Voor het bewaren van droge etenswaren of juist voor heel andere gebruikstoepassingen.

modulo set - extra bonus cadeau

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Een prachtige en heel fijne pannenkoekenpan van de Chef Series Cottage lijn. Zelf heb ik ook een pannenkoekenpan van een andere lijn, maar ik kan niet meer zonder. Is heel fijn. De pannenkoeken bakken/plakken niet aan de pan en de pan is ook heel fijns schoon te maken.

chef series cottage pannenkoekenpan - super bonuscadeau

Of €70,- uit de catalogus.

 

 

Een prachtige maandfolder januari 2020! Een goede start van het jaar met allerlei nieuwe producten in de verkoop en als cadeau te krijgen. Mijn favorieten zijn:  Eco+ Rietjesset, de pannenkoekenpan, het Set met Mini Ecoflesjes en Smartclip en de MicroPro Grill Ring. Je kan de producten allemaal shoppen in de Tuppershop. Na deze datum kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbiedingen nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Folder Januari 2020

Extra aanbiedingen deze maand zijn:

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder januari 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Maandfolder januari 2020 – Tupperware #78

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge