Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder februari 2020 – Tupperware #80

De maandfolder februari 2020 is er! Dit keer in het thema: “Samen genieten”. Je ziet het aan de aanbiedingen. Je kan samen genieten op het gebied van eten, koken. Maar ook samen genieten op het gebied van samen bakken of samen genieten van jouw baksels. Benieuwd naar de aanbiedingen? Kijk dan snel verder!

Tupperware -Maandfolder februari 2019

Kliekjes meenemen

Met het volgende aanbiedingsset kan je elke dag nog genieten van je warme maaltijd van de vorige dag. En daarnaast hoef je geen eten meer weg te gooien. Het gaat om 2 CrystalWave schaaltjes.

2 crystalwave rond 600ml - donkerblauw

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €59,- aan producten besteld.

Stunt

De stunt is deze keer een Mini Quick Shaker voor het shaken van milkshakes of klutsen van eieren voor omelet of het maken van sausjes.

mini quickshaker

Premieartikel

Een Mixerkom van 3 L voor o.a. te gebruiken om beslag te maken en te mixen. Nu voor een leuke aanbiedingsprijs als je een bestelling van €59,- of meer doet.

mixerkom 3 l

Decoreren

Voor alle creatievelingen onder ons. De Decopen is weer in de verkoop en de aanbieding. Voor het o.a. leuk decoreren van je baksels. Maar ook perfect om te gebruiken om je maaltijd, dessert of taartje leuk te serveren.

deco pen

Tupcakes

Om leuke cupcakes te maken met de Decopen, is het wel handig om een cupcakes vorm en recepten te hebben. Daarom ook de MFV Tupcakes in de aanbieding en het receptenboekje is er ook bij te verkrijgen.

MFV cupcakes + receptenboekje

Naast de Decopen, is de Garneer-/spuitzak ook een heel fijn artikel om leuke en gezellige cupcakes te maken.

Scherpe aanbieding

Om nog een scherpe aanbieding te hebben, zijn de messen als set in de aanbieding met 30% korting. Maar ook los voor 15% korting.

messenset

Kleurrijk bewaren

Om spullen te bewaren op een leuke manier, is het het fleurige en frisse Tuppertop Set. Naast bewaren zijn de Tuppertops ook te gebruiken om voedsel mee te nemen naar school of werk.

tuppertop set

Lichte, super overschaal

Nog op zoek naar een lichte, handzame ovenschaal? Dan ben je hier op het juiste adres. En hij is ook nog eens in de aanbieding. De UltraPro 2L met deksel van 800 ml.

Ultrapro 2 l + deksel

Strijden voor een groenere planeet

Tupperware lanceert met deze folder een extra nieuw product van het Eco+ materiaal. Gemaakt van gerecycled plastic bekers, rietjes, tasjes die onze planeet vervuilen. Met dit materiaal wil Tupperware de strijd aangaan om van dat vervuilende afvalmateriaal, nieuwe, duurzame producten te maken.

Deze keer het Eco Set bestaand uit de Eco+ rietjes en Eco Bekers.

Ecoset

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van februari 2020 een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken! En zoals je gaat zien, voor iedereen wat wils.

Dank u wel cadeau

Het CombiSmart set voor het o.a. heel fijn bewaren van vleeswaren en kaas.

combismart set

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Genieten van vers brood en homemade boter is mogelijk met dit fijne set van een BreadSmart Plus met Botervloot.

breadsmart plus + botervloot

Of het cadeau van pagina 94 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

De UltraPro Bakvorm is deze maand beschikbaar als cadeau voor de gastvrouwen en gastheren.

ultrapro bakvorm

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

Samen genieten met dit Koffieset gaat geweldig zijn. Zonder zorgen dat de koffie koud wordt.

koffieset

Of €70,- uit de catalogus.

 

 

Een prachtige maandfolder februari 2020! Echt een folder gericht op het samen genieten van elkaar, het eten en gezelligheid met en lekker kopje warme koffie of thee. Je kan de aanbiedingen en producten allemaal shoppen in de Tuppershop. Na deze datum kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbiedingen nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Folder Februari 2020

Alle extra aanbiedingen van deze maand zijn:

Er is ook een nieuwe catalogus beschikbaar vanaf 17 februari, daarom verdwijnen er een aantal artikelen uit de catalogus. Welke artikelen dat zijn, vind je in onderstaand artikel:

Artikelen die uit de herfst/winter catalogus 2019-2020 verdwijnen

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder februari 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Maandfolder februari 2020 – Tupperware #80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge