Geplaatst in Folder, Recepten, Tupperware artikelen

Maandfolder februari 2018 – Tupperware #7

Het is al weer februari en tijd voor een nieuwe maandfolder februari 2018 van Tupperware. Februari is de maand van de liefde op 14 februari waar Tupperware leuke aanbiedingen heeft. Maar het verdere thema van de maand februari is: “Brood”. De folder is geldig van maandag 5 februari tot en met zondag 4 maart. Kijken jullie weer mee?!

Valentijnsactie

Zoals ik al aangaf heeft Tupperware ook voor Valentijnsdag een actie. Het zijn er zelfs twee. Als ik dit nu met jullie deel, zijn deze aanbiedingen al geldig. Deze aanbieding heeft een andere geldigheid dan de rest van de maandfolder februari. De actie loopt tot 18 februari 2018. Dat is vanaf nu nog twee weken!

De eerste aanbieding is een leuk hartendoosje.

Ik heb nog een heel leuk kort filmpje voor jullie. Daar worden hele leuke ideetjes laten zien wat je allemaal met dit leuke hartendoosjes kan doen.

De tweede aanbieding is de Micro Delice samen met de Allegra Tapasschaal.

Wederom een hele leuke aanbieding. Te gebruiken voor zoet en hartig. Warm en koud. Wil je meer informatie over de Micro Delice, klik hier of laat het me dan weten! Ik kan je er meer informatie over geven of een blogpost maken met ideeën.

Dan nu verder met de maandfolder van februari!

Ultrapro

De eerste aanbieding is de UltraPro bakvorm. De aanbieding past helemaal in het thema brood! Je kan bijvoorbeeld in deze UltraPro bakvorm brood bakken, maar ook cake en veel meer ander lekkers. Zelf gebruik ik deze UltraPro bakvorm om cake en brood mee te bakken. Er zijn meerdere recepten, die je er dus ik kan maken, maar dat ik heb ik nog niet uitgeprobeerd. Toch maar eens een keer doen?!

Recept

Tupperware heeft voor alle klanten een leuk recept gegeven voor de UltraPro bakvorm.

recept maandfolder februari 2018

Recept: IJskoude aardbeien-bananen wafel

Magnetron snack

De volgende aanbieding zijn artikelen voor een snelle snack uit de magnetron: cake mug. Daarom heet de set ook: Micro Cake Mug set met receptenwaaier. Klik hier voor een voorbeeld recept.

Rozige aanbieding

Ik vind deze aanbieding persoonlijk heel leuk. Vooral ook omdat ik de kleuren erg mooi vind. Het kan zijn dat je deze kleuren al in je kast hebt liggen en er nog zoek. Hier is je kans! Want de originele kleur, die in de catalogus staat, is blauw.

Ik gebruik deze ruimteschaaltjes zelf om restjes in te bewaren. Ook gebruik ik ze om bijvoorbeeld meel af te wegen als ik brood ga bakken. Maar er zijn veel meer opties om ze voor te gebruiken. Het fijne van deze ruimteschaaltjes is dat ze licht en lek dicht zijn.

Ontbijtfeestje

De volgende aanbieding is geschikt voor het maken van feestjes van je ontbijt. Maar kan ook voor lunch of diner.

Als voorbeeld wordt croissants gebruikt, wat je met de “Croissant party” kan, maar je kan er ook pizzastukjes mee maken/beleggen. En hier heb ik nog een paar voorbeelden gevonden wat je met de Croissant party kan. Daarnaast is er ook een receptenboekje met inspiratie recepten verkrijgbaar.

Stunt, premieartikel en afsprakenmaker

Zoals elke maand zijn er weer een stunt, een premieartikel en een afsprakenmaker.

Stunt

Deze keer is de stunt een ijsblokkenlaatje. Deze pas bij de diepvriesdozen serie, die in de catalogus staat. Zoals de titel van het product aangeeft kan je er ijsblokjes in maken. Maar je kan er ook andere dingen mee. Zelf vries ik er mijn gesneden selderij in. Zodat ik dat niet elke keer hoef te snijden als ik soep maak, maar uit de diepvries kan pakken.

De stunt is voor elke bestellende gast één keer te bestellen.

Recepten voor de IJspinguïns

Premieartikel

 

Het premieartikel van deze maand is een koekjestrommel met een bijzondere print. Een hele mooie print vind ik. Wat vinden jullie?

De rode balk geeft aan wanneer je het premieartikel kan bestellen.

Afsprakenmaker

Dit product is gratis voor degene, die een afspraak maakt.

De Allegra Multi schaal is voor van alles te gebruiken. Bijvoorbeeld als fruitschaal, maar kan ook om broodjes te serveren gebruikt worden. Zelf gebruik in de Allegra Multi schaal als fruitschaal.

Gastvrouw en gastheer cadeau’s

Voor het maken van een afspraak voor een kookworkshop krijg je een afsprakenmaker, maar voor de omzet van de avond zelf wordt je ook beloont. Er zijn verschillende niveau’s. Kijk bij elk niveau goed wat de voorwaarden zijn. De cadeau’s van deze maandfolder ga ik laten zien:

Dank-u-wel cadeau

Het dank u wel cadeau van deze maand past goed bij thema, maar is ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Bij een omzet van minimaal €200,- krijg je deze Superkom 7,5L en een Siliconen Spatel.

Heb je deze producten al of heb je er niks mee, dan kan je ook kiezen om voor een artikel uit de catalogus te gaan voor 50% korting.

 Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018

Bonuscadeau 1

Is een brooddoos en een boterdoos.

Dit bonuscadeau krijg je bij een minimale omzet van €350,- én 2 afspraken óf een minimale omzet van €450,- én 1 afspraak óf een minimale omzet van €550,-.

Heb je de BreadSmart Plus al of wil je dit cadeau niet, dan kan je ervoor kiezen om voor €45,- uit de catalogus uit te zoeken.

Op dit niveau heb je dan het bonuscadeau én het dank-je-wel cadeau!


Extra bonuscadeau

Dit cadeau is om je (gebakken) brood mee aan te snijden en voor het beleg van je bood.

Een CheeSmart vierkant voor de kaas, een broodzaag voor het snijden van het brood en een set CombiSmart voor bijvoorbeeld vleeswaren.

Dit extra bonuscadeau krijg je bij een verkoop van minimaal €550,- én 2 afspraken óf een minimale verkoop van €650,- én 1 afspraak óf een minimale verkoop van €750,-.

Als je deze artikelen al in huis hebt en niet als cadeau wilt ontvangen, kan je ook kiezen om voor €50,- uit de catalogus uit te zoeken.

Net als bij het bonuscadeau krijg je bij dit extra bonuscadeau ook de voorgaande cadeau’s. Dus het dank-u-wel cadeau, bonuscadeau en extra bonuscadeau.


Super bonuscadeau

Bij dit cadeau zit een nieuw product! Het is om een ontbijtje af te maken. Naast het brood en het beleg, wordt er ook aan het drinken gedacht.

Het gaat dus om een Schenkkannetje 350 ml, die nieuw is, een melkopschuimer 500 ml en een Termo Tup Kan 1L.

Dit cadeau kan je krijgen bij een omzet van minimaal €750,- én 2 afspraken óf minimaal €850,- én 1 afspraak óf minimaal €950,-.

Zelf gebruik ik de Thermo Tup kan regelmatig. Ik vind het super fijn. De warme vloeistoffen blijven er echt lang warm in. Na 24h is het zelfs nog flauw. Voor de kan zijn ook zeefjes verkrijgbaar, waarmee je losse thee kan trekken in de Thermo Tup kan. Ik ben daar helemaal fan van. Dit als extra informatie.

 

Dit is de maandfolder februari 2018. Ik vind dat het thema duidelijk terugkomt in de aanbiedingen. Dat vind ik echt top. Verder vind ik ook dat er leuke aanbiedingen zijn. Ook voor Valentijnsdag. Wat ikzelf het allerleukste product van deze folder vind, is de blokbus Hollandse Meesters. Verder vind ik het Super bonuscadeau echt een heel leuk cadeau.

Wil je wat bestellen van deze folder of een meer weten over het krijgen van de cadeau’s, vraag het aan de dichtstbijzijnde Tupperware consulente of ga naar de Tuppershop. Verder nog vragen of opmerkingen, laat een berichtje achter!

Wat vinden jullie van deze maandfolder?
Zijn jullie al bekend met deze producten?
Wat vinden jullie van het recept? Zou je het gaan proberen?
Laat het weten in een reactie!

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maanfolder februari 2018

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge