Geplaatst in Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Maandfolder december 2019 – Tupperware #76

Wauw het is al december. De laatste maand van 2019 is weer ingegaan. En ook weer tijd voor een nieuwe maandfolder december 2019 van Tupperware. Dit keer weer in een heel passend thema: “Aftellen naar het nieuwe jaar”. Met een aantal heel leuke aanbiedingen en nieuwe producten. En als kers op de taart ook nog een heel leuk kerstrecept. Benieuwd naar de aanbiedingen, recept en cadeaus? Kijk dan snel verder!

Extra aanbiedingen week 45 -52

Elegant met een golvend design

Voor de feestdagen of andere feestelijke momenten is er nu het Eleganzia set in de kleur paars verkrijgbaar. Als sets te kopen, maar ook allemaal los te verkrijgen.

eleganzia set - paars

Stunt & premieartikel & afspraken maker

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en een premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

Dit keer is de stunt een Smartclip doosje. Het is de kleinste variant met een Minion erop. Van het Smartclip Set Minions.

smartclip klein minion

Premieartikel

Tijdens de feestdagen ga je vast veel restjes overhouden. Maar de rest van het komende jaar ga je dat ook nog vast hebben. Dus bij een aanschaf van €50,- of meer mag je dit Set Ruimtekommen voor een leuke kleine prijs aanschaffen en je heb ook nog eens een oplossing gevonden voor het steeds weggooien van etensrestjes.

set ruimtekommen

Originele en smaakvolle recepten in een handomdraai

Vorige maandfolder was deze aanbieding er ook al. Maar omdat het zo een hit is, nu nog steeds in de aanbieding met een gratis receptenboekje vol met inspiratie voor originele en lekkere recepten. De Cornet Party.

cornetparty

Nieuw product

De Speedy Grater is nu in de verkoop. Had je geen workshop kunnen plannen of had je het niveau afgelopen oktober gemist? Nu kan je hem aanschaffen. Een heel fijne rasp voor het raspen van kaas, appel, chocolade, wortel, noem maar op. En is zit ook nog eens een gratis receptenfolder bij.

speedy grater met receptenfolder

Kerstboompjes

Met de bovenstaande twee aanbiedingen/producten kan je heel makkelijke het volgende recept maken. Helemaal in sferen van de feestdagen.

kerstboompjes recept

Eindejaarsfolder

Naast deze aanbiedingen loopt er nog een folder vol met acties. Deze staat ook online en wil ik je nog even aan herinneren. Waar onder andere dit prachtige Deco Art set in staat.

art deco set

Maandfolder november 2019

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van december een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Bij elk niveau is er keuze uit ten minste 2 cadeau’s. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Een perfect set voor het maken van deeg, beslag, enz. De kom voor het mixen en de maatlepels voor het afmeten van de ingrediënten.

superkom met maatlepels

Óf €50% korting uit de catalogus!

Bonuscadeau

Een Messenset met alle messen die je dagelijks nodig hebt in de keuken.

messenset

Of het cadeau van pagina 94 uit de catalogus.

Óf €50,- uit de catalogus!

Extra bonuscadeau

Een zwarte, chique TurboMax. Heel weinig in de omloop. Dus echt een uniek exemplaar die je wilt hebben, als je van chique en zwart houd.

turbomax zwart

Of €55,- uit de catalogus.

Super bonuscadeau

De Micro Minuut kan je krijgen als je alle voorgaande niveaus ook behaald heb!

micro minuut

Of €70,- uit de catalogus.

Eindejaarsfolder 2019

Hier een video met een inspiratie recepten waarbij alle producten, die de gastvrouw/gastheer cadeau kan krijgen, gebruikt zijn:

 

Een prachtige maandfolder december 2019! Heel erg gericht op het thema: “Aftellen naar het nieuwe jaar”. Met ook nog eens een heel leuk kerstrecept. De aanbiedingen en cadeaus zijn geldig tot en met 29 december 2019. Je kan ze ook shoppen in de Tuppershop. Na deze datum kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbiedingen en nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

 Promotiefolder December 2019

Extra aanbiedingen deze maand zijn:

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder december 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge