Geplaatst in Aanbieding, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #40: Maandfolder december 2018

De maand december is drie dagen oud. Dus is het tijd voor een nieuwe maandfolder van Tupperware met nieuwe acties en aanbiedingen. Het thema van deze maand is: “Een winter vol verrassingen”. Dit thema ga je zeker terug zien in de aanbiedingen en de kleuren van de producten van deze maand. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Is het al bijna Kerst?

50% korting

De folder begint met een aanbieding van de MicroCook maatkan 1 L. Deze is nu voor de helft van de prijs verkrijgbaar. De maatkan is in de kleur bruin. Zelf gebruik ik deze maatkan heel regelmatig. Ik warm er de soep in op. Maar smelt er ook boter in of maak er een sausje in.

Let op: OP=OP

microcook maatkan bruin 1l

Stunt & premieartikel

Net als elke andere maand, is er deze maand ook een stunt en premieartikel beschikbaar. Deze twee producten zijn verkrijgbaar op een voorwaarde. Stunt en premieartikel 1 per klant. Daarnaast is er aan het premieartikel nog 1 voorwaarde verbonden, namelijk dat je dit artikel kan aanschaffen voor de gereduceerde prijs als je boven de €50,- aan producten besteld.

Stunt

De stunt van deze maand is een vierkante Ecofles van 500 ml in de kleur geel.

Ecofles vierkant geel

Premieartikel

Het premieartikel van deze maand is de CheeSmart vierkant. Een hele fijne kaasdoos om al je kazen in te bewaren. En ook niet heel veel ruimte inneemt in je koelkast.

Culinary stars receptenboek 2017

Een receptenboek met recepten van de culinaire stars van Tupperware. Al deze recepten deden mee aan een wedstrijd van wie het beste, lekkerste en mooiste recept kon maken en serveren. Nu krijg jij de kans om ook de recepten te hebben en zelf de recepten te maken. Ik ben ook benieuwd naar de recepten. Want ik heb ze ook nog niet gezien.

culinary stars receptenboek 2017

Recept: IJskoude aardbeien-bananen wafel

Ruimtespaardersset

Van Ruimtespaarders kan je er nooit genoeg hebben. Deze Ruimtespaarders zijn niet zo vaak verkrijgbaar. Dus sla je slag zou ik zeggen. Het zijn erg fijne opbergdozen. Ik zou er bijvoorbeeld mijn open bakproducten in bewaren. Maar ook voor andere toepassingen heel handig. Zoals LEGO of stickers.

ruimtespaarders set

Alle maten zijn ook los verkrijgbaar.

Oliebollenset

Een set waarmee je prima oliebollenmix kan maken en ook de oliebollen lekker kan bestrooien met suiker. Echt een super leuke eindejaarsaanbieding. Zelf maar ik het beslag van de oliebollen ook in deze maat van de superkommen. Je kan er zeker 3 pakken oliebollenmix te gelijk in maken. En daarna kan je het deksel op de kom doen en laat het oliebollenbeslag maar rijzen. Maar je kan er ook onderstaand recept in maken.

oliebollen set

Ananasbeignets, appelbeignets & oliebollen

Oliebollen recept

oliebollen recept

Cadeaus gastheren en -vrouwen

Net als elke maand is er ook in deze maandfolder van december een aantal cadeaus voor de gastvrouw of – heer geselecteerd. Lees goed de voorwaarden, wanneer je deze cadeaus kan krijgen en welke keuzes je kan maken!

Dank u wel cadeau

Bonuscadeau

Allegra fundue set bonuscadeau

Extra bonuscadeau

Superkeukenhulpjesset extra bonuscadeau

Super bonuscadeau

Adaptachef hakmolen met koekjes inzet super bonuscadeau

 

Dit waren alle acties en aanbiedingen van december. Veel aanbiedingen zin al gericht op het voorbereiden van de feestdagen en de jaarwisseling. Zo ook het thema. Een wintermaand vol met verrassingen. Zoals cadeaus bij Sinterklaas en Kerst. Lekker eten met Kerst en de jaarwisseling.

Zoek je nog cadeaus voor onder de kerstboom? Kijk dan in de Eindejaarsfolder van Tupperware. Of kijk op de Tuppershop bij het kopje “Eindejaarsfolder“, “maandfolder” of  “koopjes“. Daar zijn ook alle aanbiedingen te vinden!

Extra aanbiedingen december vind je hier.

Afbeeldingen en recept afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50860 Consumentenfolder december (2)

 

 

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

 

maandfolder december 2018

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #40: Maandfolder december 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge