Geplaatst in Folder, Recepten, Tupperware artikelen

Maandfolder april 2018 – Tupperware #14

April is al weer 1 dag oud en de lente heeft ook zijn intrede gedaan. Het is weer tijd voor een nieuwe maandfolder april 2018 van Tupperware. Het thema van deze maandfolder is: “De oosterse keuken”. Er is een leuke “oosterse”aanbieding (i.c.m. een nieuw product) met een leuk oosters recept erbij. De folder loopt vanaf 2 april tot en met 6 mei. Kijk je weer mee voor de aanbiedingen van april?

Extra folder april – juni 

Oosterse aanbieding

De eerste aanbieding heeft met het thema “oosterse keuken” te maken. Het is een Maxi graankoker, een Surprise party en een receptenboek voor de Surprise party. De Surprise party is een nieuw product. Zelf voor mij. Ik heb alleen nog maar een afbeelding gezien. Ik ben er erg benieuwd naar. Ook naar de recepten in het receptenboek!

Het set kost €29,90, zoals te zien is op de afbeelding hieronder! Dit houd in dat de Surprise party en het receptenboek gratis zijn!

Heb je de graankoker al en de Surprise party nog niet, niet getreurd! Je kan de surpriseparty en het receptenboek ook los aanschaffen voor €14,90. Dan is het receptenboek nog gratis!

sushi maker set

De QR-code kan je scannen voor het opdoen van inspiratie, maar je kan ook hier klikken.

Recept – Sushi balls

Hier volgt het recept uit de folder. Te maken met de producten van de oosterse aanbieding.

sushi balls recept

Recept: Sushi balls

Moederdag aanbieding

Ook Tupperware denk mee voor cadeautips voor Moederdag. Er staat een leuke aanbieding in de folder om als cadeautje aan moeders te geven. De Vensterbus 700 ml in het rood.

vensterbus rood

Mando’s

De Mandochef heeft twee kleinere vriendjes gekregen. De Mando Junior en de Speedy Mando. Deze zijn nu ook als aanbieding verkrijgbaar. Samen zijn ze voor €48,90 verkrijgbaar. Dat houd in dat de Speedy Mando voor 50% is.

Heb je de Mando Junior al, maar je wilt wel de Speedy Mando hebben. Dan kan je die ook los bestellen. Dan is de Speedy Mando €24,90.

De Mando Junior is een verstelbaar snijapparaat en de Speedy Mando is niet verstelbaar. Bij de Speedy Mando snij je hele dunne plakjes. Dit ter informatie.

mandochef serie

Voor het opdoen van inspiratie kan je de QR-code scannen, maar je kan ook hier klikken.

Magic aanbieding

Deze aanbieding is erg leuk voor kinderen die helemaal fan zijn van unicorns. Het setje bestaat uit een Snackie en een Ecofles roze 310 ml. Het setje kost €8,90. Dit houd in dat je de Snackie koopt en er voor €1,- extra ook de Ecofles erbij krijgt.

snackie unicorn met ecofles 310 ml

Stunt en Premieartikel

Zoals elke maand, ook deze keer weer een stunt en een premieartikel.

Stunt

De stunt van deze maand is een Cubix van 1L. Per klant 1 stuks te bestellen voor €3,50.

cubix 1 l - stunt

Premieartikel

Het premieartikel is deze maand bij een bestelling van €50,- er extra bij te bestellen voor €14,90 i.p.v. €29,80. Dat is met zo’n €10,- korting. Of anders gezegd: 2+2 gratis. Het gaat om het Diepvriesdozen Plus set 1,1 L

Gastvrouw en gastheren cadeaus

Deze maand zijn er leuke en nieuwe artikelen als cadeaus te verdienen als gastvrouw of gastheer. In de folder staan verschillende niveau’s. Let goed op welke voorwaarden elk cadeau niveau heeft.

Dank-u-wel cadeau

Het Dank-u-wel cadeau van de maand april is de Click Series. Als je een verkoop doet van €250,- dan krijg je deze cadeau. Of het kan dat je de Click Series al hebt of niet wilt hebben. Dan kan je kiezen voor 50% korting op een product uit de catalogus.

dank u wel cadeau

Om een impressie te kregen van de Click Series heb ik hieronder nog een video om te bekijken.

Bonuscadeau

Het bonuscadeau is een schalen set dat nieuw is. De Clear kommen met de inhoud van 990 ml, 1,35L en 2,4L.

Heb je al genoeg schalen en zou je iets anders ervoor in de plaats willen krijgen. Dat kan! Je kan in plaats daarvan voor €50,- uitzoeken uit de catalogus.

bonuscadeau

Extra bonuscadeau

Het extra bonuscadeau deze maand is ook met een “nieuw” product. Het is nieuw voor mij, maar dacht al wel eens gezien te hebben. Het gaat om de MFV Rechthoek met receptenboek. Ik ben daar heel erg benieuwd naar. Ook zit er bij dit cadeau de Diepvriesdoos Plus 2,25 L.

Vind je dit cadeau niks of heb je het al. Dan is er ook nog de optie om voor €55,- uit te catalogus uit te zoeken.

MFV rechthoekig + Diepvriesdoos -extra bonuscadeau

Hier onder is een video voor een impressie van de MVF Rechthoek.

Nieuwe producten in de catalogus Lente/Zomer 2018

Super bonuscadeau

Het Super bonuscadeau bestaat uit verschillende artikelen, die samen een set vormen. De artikelen zijn: SlaChef, Twist & Shake en de TurboMax Uitbreidingsset.

super bonus cadeau

Ik heb hieronder nog een video met een impressie van de Twist & Shake set.

 

Een paar hele leuke aanbiedingen staan er in deze maandfolder april 2018! Zelf ben ik er nieuwsgierig naar de Surprise party en de MFV Rechthoek met receptenboekjes. Ook vind ik de Magic aanbieding een erg leuke aanbieding. Het recept is ook leuk om te gaan proberen.

Heb je interesse in een of meerdere aanbiedingen, ga dan naar de Tuppershop. Of heb je juist interesse in de gastvrouw/ -heer cadeaus. Laat het dan ook weten aan je consulent(e) of aan mij. Ook voor vragen kan je bij mij terecht. Laat een reactie achter of stuur me een email. (Te vinden via contact).

Er is een extra aanbieding voor week 14 &15. Bijvoorbeeld een idee als Moederdagcadeau. Klik hier voor de aanbieding.

Wat vinden jullie van de aanbiedingen van april?
Welke aanbieding vind je het leukst?
Wat vind je de minst leuke aanbieding?
Staan er “nieuwe” artikelen op je wensenlijstje?
Laat het weten in een reactie!

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

maandfolder april 2018

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge