Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Maandfolder augustus 2018 – Tupperware #27

Deze maand gaan de scholen, in bepaalde regio’s in het land, weer open. Daarom is de maandfolder augustus 2018 in het thema: “Back to school”. In de folder staan allerlei leuke aanbiedingen om mee te nemen naar school. Verder staan er ook terugkerende acties in van de maandfolder van juli. In dit artikel kan je alle aanbiedingen vinden, ook de cadeau’s die beschikbaar zijn voor de gastvrouwen en-heren die een workshop hebben georganiseerd. Benieuwd? Lees en kijk snel verder!

Meloenen actie

De eerste aanbieding die je tegenkomt in de folder is een lunchdoosje in de vorm van een partje watermeloen. Ook de kleuren van de watermeloen zijn erin verwerkt. Het wordt een lunchdoosje genoemd, omdat het thema “back to school” is, maar je kan het doosje ook voor heel andere doeleinden gebruiken. Zoals het meenemen van fruit, het opbergen van kleine spulletjes of lossen kleine dingen in je tas. Dit zijn een aantal voorbeelden. Maar is zijn nog veel meer verschillende opties mogelijk.

Lunchdoosje watermeloen

Combinatie aanbieding

Deze aanbieding heeft ongeveer dezelfde bestemming als de eerste actie. Alleen deze aanbieding heeft een extraatje. En is heel erg gericht op (jonge) kinderen. Want het is een snackdoosje met een beren Ecofles van 310 ml. Het snackdoosje is heel handig omdat het verschillende vakjes heeft. Je zou er meerdere dingen in kunnen meenemen, maar ook “nat” beleg voor op brood in doen, zodat je het pas als je je brood op gaat eten, het beleg op je brood legt.

Snackdoosje met Ecofles beer.

Set aanbieding

Om in de sferen van het lunchen te blijven. Weer een aanbieding voor het meenemen van je lunch. Dit keer is het een Ecofles van 1L met een Warm-op-weg. De warm-op-weg is om je maaltijd van bijvoorbeeld de vorige dag mee te nemen naar je werk. Je kan het eten in dit schaaltje opwarmen in de magnetron en daarna uit de warm-op-weg op te eten. Een heel mooi set vind ik zelf. De kleuren zijn neutraal, waardoor het voor mannen en vrouwen te gebruiken is. Ik kan me wel voorstellen dat mannen meer de voorkeur hebben voor dit kleurenpalet.

Tupperware geeft dit als cadeautip.

Terugkerende acties

Nu volgen 2 acties die ook te vinden waren in de folder van juli als aanbieding.

IJspinguins

De IJspinguins zijn nog steeds verkrijgbaar en als aanbieding. Twijfel je nog, dan moet je er nog eens goed over nadenken, want anders kan het weer een tijdje duren voordat je weer verkrijgbaar zijn.

Op zoek naar ideeën om ijsjes te maken? In dit artikel vind je allerlei lekkere recepten.

Ontbijtsrooier

Ook de ontbijtstrooier staat nog een keer in deze folder. Als tips om in de ontbijtstrooier te bewaren, zijn volgens de afbeelding chocolade hagelslag en gekleurde hagelslag.

Saturnus aanbieding

De volgende 2 aanbiedingen zijn onderdeel van de Saturnus collectie. De schalen zijn als set verkrijgbaar, maar ook los. Alleen als je ze los kopt dan geld de korting van 30% niet.

 

Gezonde maaltijd

Met de volgende aanbieding kan je snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel zetten. Zelf gebruik ik voor het koken alleen een wokpan bij het koken. De rijst en de pasta kook ik in de magnetron. Ik ben zo blij met deze uitvinding!

En nu krijg je de Omeletmaker erbij. Om omeletten te maken zonder toevoeging van vet.

Premieartikel en stunt

Een nieuw premieartikel en dezelfde stunt als in juli. Beide producten hebben met het thema: “back to school” te maken en met lunchen.

Stunt

De Smartboxen om bijvoorbeeld stukjes fruit of andere snacks in mee te nemen.

Premieartikel

Een handige doos (SnackPack) voor het meenemen van je lunch en eventuele snacks.

Cadeau’s voor de gastvrouwen en -heren

Dank-u-wel cadeau

De SlaChef. Handig om de sla mee schoon te maken. Als je sla droogmaakt, dan hechten vloeistoffen zich beter aan de sla.

Bonuscadeau

Een nieuw product. De Clear Boxen in verschillende maten.

Hier onder vind je een video om dit product beter te laten zien.

Extra bonuscadeau

Bestaand uit een Super Mocktailset, Ilumina kan van 2 L met een fruit infuser.

Super bonuscadeau

De MandoChef met het reeptenboekje, waarin allerlei inspiratie recepten staan.

Bij elk niveau is de keuze of het cadeau of voor een bepaald bedrag uit de catalogus. Ik vind dat ze weer mooie cadeau’s weggeven aan de gastvrouwen en -heren.

Laatste pagina

Op de laatste pagina staat deze afbeelding:

Voor het boeken van een workshop kan je ook hier klikken.

Dit was de maandfolder augustus 2018. Een folder vol met heel mooie aanbiedingen. Ik hoop dat er iets voor je tussen zit! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, dan hoor ik het graag. Daarnaast kan je de meeste producten vinden in de Tuppershop.

Welk product staat er op je verlanglijstje?
Laat het weten in een reactie hieronder.

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

7 gedachten over “Maandfolder augustus 2018 – Tupperware #27

  1. Dag Elisabeth,

    Op 23 november j.l. plaatste ik een bestelling voor een Tupperware koekdoos en heb betaald. Ik had verwacht een bevestiging te ontvangen, maar dat is (nog) niet gebeurd. Ik snap dat de koekdoos bij Tupperware besteld moet worden, maar wanneer kan ik hem tegemoet zien (is een Sintkado). Dank en groet,
    Ingrid de Leeuw – Moesman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge