Geplaatst in Folder, Tupperware artikelen

Extra lente folder 2020 – Tupperware #86

Een extra lente folder 2020 in het thema: “Een lente vol plezier!”. Deze folder loopt van 18 maart tot 7 juni. Een mooie lange periode om te genieten van deze aanbiedingen. Deze folder is gelanceerd in het hele corona verhaal. Om jou (en je kinderen) toch een fijne, plezierige tijd te bezorgen nu iedereen thuis moet zitten. Benieuwd naar de aanbiedingen? Kijk dan snel verder!

Maandfolder maart 2019

Peuterbord

Het eerste product van deze lente folder is het Peuterbord. Een heel fijn bord voor kinderen die leren eten of voor kinderen/mensen die moeite hebben met eten. Het fijne van dit peuterbord is de antislip rand waar je het bord in kan zetten. Daarnaast zit er ook een deksel bij, waarmee je het bord hermetisch af kan sluiten om het eten te bewaren voor een ander moment in bijvoorbeeld de koelkast. Verder kan het bord ook in de magnetron om het eten in op te warmen of weer op te warmen. Op de onderkant van het bord staan de instructies voor het gebruik in de magnetron.

peuterbord

Kids party set

Een heel leuk set om de kinderen op een leuke manier bezig te kunnen houden. Zeker in deze tijd waar iedereen zo veel mogelijk binnen moet blijven i.v.n. het corona virus, is dit een heel leuk set voor kinderen. Ze kunnen er mee spelen. Maar het leukste van dit set is, dat je het ook kan gebruiken om met de kinderen echt eten en drinken te gebruiken en te picknicken in je woonkamer.

Maak je eigen drank/smoothie, taart/cupcakes/snacks met andere Tupperware producten. Denk aan de multiflexvormen, Turbo serie, enz.

kids party set

Hang-aan-lepels

Ook weer terug zijn de Hang-aan-lepels. Naar deze lepels is altijd vraag! Dus mensen, sla je slag en wacht niet te lang als je opzoek bent naar deze lepels. Ik vind dat ze leuke kleuren hebben deze keer.

hang aan lepels - blauw-rood

Extra aanbiedingen maart 2020

Opfrisser laag

De oplossing voor het bewaren en meenemen van natte doekjes. In deze doos blijven de doekjes nat, je kan de verpakking oplaten en de doekjes drogen niet uit. Zelf gebruik ik de doos voor mijn gezichtsreinigingsdoekjes. Maar je kan er ook de billendoekjes in bewaren of andere natte doekjes om mee schoon te maken.

Het grappige is ook dat de kleuren van deze Opfrisser heel mooi passen bij het peuterbord.

opfrisser laag

IJspinguins

De IJspinguins zijn er weer. Nu in leuke, frisse lente kleuren. Opzoek naar inspiratie voor lekkere, gezonde & ongezonde ijsrecepten? Kijk dan even hier. Deze extra lente folder zorgt wel voor een zomers gevoel met deze IJspinguins.

ijspinguins

IJs recepten

Santoro Gorjuss

Er is weer een leuk Santoro Gorjuss Snackie in de verkoop met een leuke aanbiedingsprijs. Heb je een tijdje terug een Santoro setje of Snackie gekocht, maar zoek je er nog een? Dan is dit een leuke aanvulling. Of was je de vorige keer net te laat, dan is dit je kans!

santoro gorjuss snackie

Ecofles & kleine reinigingsborstel

Een Ecofles met de inhoud van 310 ml met een bijpassende kleinere reinigingsborstel. En nu ook nog eens met een aanbiedingsprijs. De kleinere reinigingsborstel is helemaal nieuw in de Tupperware collectie.

kleine reinigingsborstel + ecofles 310ml

Petit Snackbeker

Een leuk passende snackbeker naast de bovenstaande Ecofles van 310 ml. Voor het meenemen van kleine snacks.

petit snackbeker

Opbergbox Vierkant

De grote Opbergbox van 10 liter is ook weer even in de verkoop. Ik vind het een heel fijne box om het hondenvoer in te bewaren. Er was precies een zak van 2 kilo hondenvoer in. Bij de product omschrijving op de Tuppershop, kan je nog andere tips vinden om in deze opbergbox te bewaren.

opbergdoos vierkant

Frozen voorraadbus

Een mooie voorraadbus als aanvulling op de Frozen collectie uit de nieuwe catalogus. Voor onder andere het bewaren van muesli voor het ontbijt, maar je kan er ook snoep, koek, prullen in bewaren.

voorraadbus frozen

Extra aanbiedingen week 45 – 52

Clear Schaal

Een aanvulling op de Clear kommen, die in de vorige catalogus stonden. En een tipje van de sluier voor de rest van de aanbiedingen. De Clear kommen komen zo ook nog aan bod.

clear schaal

Diepvries doos Plus Rond

Een fijne ronde Diepvriesdoos als aanvulling op de al verkrijgbare diepvriesdozen in een frisse kleur. Voor het bewaren, koelen, invriezen van pizza’s, pannenkoeken, cheesecake.

diepvriesdoos rond - oranje

Clear kommen set

Ja de Clear kommen zijn ook weer even in de verkoop. Omdat er toch veel vraag naar is. En nu ook nog eens tot juni in de aanbieding. 2 verschillende sets maar ook alle kommen los verkrijgbaar. Wel met verschillende kortingen.

clearkommen set zwart

 

Een prachtige extra lente folder 2020! Echt een folder gericht op de lente en plezier hebben, zoals het thema ook aangeeft. Plezier wat nu in deze tijd echt belangrijk is om te hebben. Als ik de folder zie en de producten en aanbiedingen, wordt ik al blij. Ik hoop jij ook! Je kan de aanbiedingen en producten allemaal shoppen in de Tuppershop. Na de einddatum van de lente folder kun je daar ook altijd kijken of een van de aanbiedingen nog verkrijgbaar is.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Lente folder 2020 (1)

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra lente folder 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Extra lente folder 2020 – Tupperware #86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge