Geplaatst in Aanbieding, Extra, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra folder oktober 2019 – Steunen Wilhelmina kinderziekenhuis – Tupperware #69

Hier is het artikel met de extra folder voor het goede doel: Wilhelmina kinderziekenhuis. In deze folder staan allerlei aanbiedingen om extra geld op te halen om dit mooie doel te steunen. En 1 aanbieding, waarvan er sowieso €1,50 naar het Wilhelmina kinderziekenhuis gaat en daarnaast is er een extra premieartikel beschikbaar en dat je kan kiezen voor beide premieartikelen. Benieuwd geworden naar deze folder met extra aanbiedingen en de speciale goede doel aanbieding? Kijk dan snel verder!

Maandfolder oktober 2019

Herfstige Superkommen

Een prachtig set Superkommen met herfstachtige kleuren. Het set is als geheel te aan te schaffen, maar ook opgedeeld in verschillende losse kommen en een set.

superkommen

Snelkoken in de magnetron

De MicroMinuut is ook voor deze 3 weken in de aanbieding! Met een leuke korting van €40,-

microminuut

Premieartikel

Voor deze goede doel weken, is er zo als ik al zei, een extra premieartikel beschikbaar of de keuze voor beide premieartikelen. Van elk is er 1 stuks per klant verkrijgbaar. Kijk goed welke voorwaarden er aan het aanschaffen van deze premieartikelen zijn.

In de maandfolder van oktober staat al vermeld dat de Blikopener het premieartikel is. Dat blijft. Maar als je een aanschaf doet van €79,- of meer dan mag je voor een kleine €20,- ook de TurboChef aanschaffen. Heb je een bestelling boven de €100,- dan kan je kiezen om beide premieartikelen aan te schaffen voor de gereduceerde prijs.

 

beide premieartikelen - blikopener en turbochef

25 Gebruikstoepassingen voor de TurboChef

Grote opbergbox

Een artikel waar regelmatig naar gevraagd wordt of deze nog verkrijgbaar is. De “Wafeldoos”. Want daar wordt deze opbergbox van 10 L veel voor gebruikt. Maar je kan hem voor van alles gebruiken. Zelf heb ik er de hondenbrokjes in zitten. Maar je kan er ook heel fijn LEGO in bewaren of ander speelgoed of juist je naaigerei.

opbergbox vierkant 10 l

Wat houd het steunen van het goede doel in?!

Goede doel aanbieding

Het groene Snackie is er voor het ophalen van geld voor het Wilhelmina kinderziekenhuis. Voor elk verkochte Snackie gaat er €1,50 naar het goede doel! Waar kan je de Snackie allemaal voor gebruiken? Als brooddoos, snackdoos, fruitdoos. Je kan ook 2 Snackies aan elkaar klikken en dan heb je twee vakken waar je bijvoorbeeld brood en fruit in mee kan nemen. maar je kan het doosje ook gebruiken voor klein naaigerei, kleine knutselspulletjes, ….

snackie - groen

 

Exclusieve aanbiedingen en cadeau voor het steunen van Make-A-Wish

 

Een prachtige extra folder folder naast de maandfolder van oktober. Vooral met leuke aanbiedingen en een prachtige goede doel aanbieding. Je vind al deze aanbiedingen in de Tuppershop. En heb je al een Snackie en hoef je er echt geen meer? Geef er dan iemand een cadeau die nog steeds zijn/haar brood meeneemt in een plastic zakje of aluminiumfolie.Zo draag je ook nog een klein steentje bij aan een gezond milieu en je helpt iemand anders ook om lief voor het milieu te zijn!

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50877 Promotiefolder Recordweken 2019

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra folder oktober 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Extra folder oktober 2019 – Steunen Wilhelmina kinderziekenhuis – Tupperware #69

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge