Geplaatst in Aanbieding, Extra, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra folder juli – augustus 2019 “Cool to work/Cool to school – Tupperware #61

Deze extra folder bestaat uit twee delen. Een deel voor de kids: “Cool to school” en een deel voor jouw als werknemer/volwassene: “Cool to work”. Het is niet zo dat je niet cool bent als je iets van de “Cool to school” zelf gaat gebruiken, omdat je het leuk vind. En je hoeft ook geen werknemer te zijn om iets van de “Cool to work” artikelen te kopen. Maar dit zijn de thema’s van de folder. En gericht op het makkelijker maken van school gaan en naar het werk gaan, zonder afval te produceren. Benieuwd naar de aanbiedingen? Kijk dan snel verder, want er staan een aantal heel leuke en nieuwe producten in de folder!

Maandfolder juli 2019

Cool to school

Het folder gedeelte gericht op kinderen, met leuke, kleine en vrolijke artikelen met afbeeldingen erop. Denk aan Minions, Santoro’s Gorjuss en piraten. Allemaal in handige maten, waar kinderen goed mee overweg kunnen.

Paarse vibe

In de folder staat er bij: “voor de coolste op de speelplaats”.

Een leuk setje van een Ecofles paars 310 ml en een vierkante Snackdoos, ook in de kleur paars. Er zitten 3 vakjes in de Snackdoos, waardoor je brood, fruit en andere snacks kan scheiden en in een doosje meegeven aan je kids.

snackdoos en ecofles 310 ml

Ecoflessenset

Het Ecoflessenset uit de catalogus, is voor deze folder in de aanbieding. Het fijne van dit set is, dat er twee soorten doppen aanwezig zijn. Een sportdop en een draaidop. Voor ieder wat wils.

ecoflessen set

 Nieuwe lente/zomer catalogus 2019

Santoro’s Gorjuss setje

Er is weer een nieuw setje van de Santoro’s Gorjuss in de verkoop. Dit keer met een groene Snackie en een paarse Ecofles van 310 ml.

snackie SANTORO's gorjuss en ecofles

Piratenset

Een leuk Smartclip set met het thema piraten. Als diepere laag wil Tupperware jou en je kinderen aanzetten om deze te gebruiken, om samen met de piraten mee te helpen aan een schonere zee. Plastic vrij dus.

smartclipset piraat

Ecofles Minion

De Ecofles Minion Dave is weer in de verkoop. Maak je kleine blij met zo een leuk flesje en maak drinken leuk. Zeker met het oog op het warme weer en drinken dan erg belangrijk is.

ecofles minion dave

Minions Smartclipset

Om de Ecofles Minion te vergezellen, is er ook een leuk Smartclipsetje beschikbaar met leuke afbeeldingen erop van de Minions.

smartclip set minions

Petit Snackbeker & Ecofles 310 ml

Een leuk setje met een Ecofles en een kleine Snackbeker. Ook leuk te combineren met de Ecofles Minion. Dan kan je voor jezelf de Ecofles blauw inpikken.

petit snackbeker en ecofles 310 ml blauw

Cool to work

Het folder gedeelte gericht op het gaan naar werk. Maar ook prima voor andere doeleinden te gebruiken. Denk aan een dagje weg of een picknick. Of juist in het gebruik van het dagelijks leven óf bij het gebruik van meal preppen.

Snackdoos

Een doos met 3 verschillende vakken. Voor het meenemen van de lunch, een snack of andere lekkere dingen. Er zit 1 groot vak in en twee kleinere vakken. De doos sluit lichtdicht af.

snackdoos

Hier onder een kleine impressie van het gebruik van de Snackdoos.

Ontbijtset

Het set bestaat uit Duo kommen en Hang aan lepels. De Hang aan lepels zijn gratis bij dit set. Handig voor het meenemen van je yoghurt en muesli.

Maar ook te gebruiken voor een salade en de dressing apart mee te nemen.

ontbijtset

Ook hier een korte video van dit Ontbijtset en wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Bento Set

Het set bestaat uit een doos met daarin nog 3 kleinere doosjes. Een perfecte doos om je lunch, tussendoortjes en snacks mee te nemen. Je kan zelfs nat en droog tegelijkertijd meenemen. De doos(jes) sluit lichtdicht af.

bento set

Fruitig op weg

Het zusje van de Warm op weg en de Fris op weg. Heel fijn om fruit in mee te nemen. Maar ook perfect om je yoghurt met fruit in mee te nemen.

fruitig op weg

Iso Go Drink

Een thermobeker met een inhoud van 430 ml. Om mee te nemen naar de koffiebar of je eigen koffie of thee van thuis. Je warme drank blijft er minstens 6 uur warm in of juist koud. Ik kan je uit ervaring vertellen dat het minstens 6 uur kokend heet blijft. Na 6 uur was mijn thee nog niet te drinken zonder mijn lippen te verbranden.

Iso Go drink

Hieronder een video om te zien wat de Iso Go Drink allemaal kan.

Maandfolder juni 2019

 

Een prachtige extra folder! Vol met prachtige, leuke, bruikzame aanbiedingen. Een aantal heel toffe artikelen worden er te koop aangeboden. Ik ben zelf helemaal weg van de kindersetjes en de Iso Go Drink. Kijk snel in de Tuppershop om je slag te slaan!

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Leaflet_cool2school-cool2work-NED

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra folder - cool to work cool to school

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Extra folder juli – augustus 2019 “Cool to work/Cool to school – Tupperware #61

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge