Geplaatst in Aanbieding, Extra, Folder, Tupperware artikelen

Extra folder april – juni – Tupperware #56

Naast de maandfolder van april, mei en juni is er een extra folder gelanceerd. Deze folder is er omdat het nu ramadan is. Daarom heeft de folder een oosters tintje. Daarnaast heeft de folder als thema: “Een lente vol kleur”. Dus je kan het ook zien als een extra lentefolder. Er staan een aantal leuke en kleurrijke aanbiedingen in deze folder, die je niet wilt missen! Benieuwd geworden naar de aanbiedingen? Kijk dan heel snel verder!

Maandfolder april 2019

Köfte maken was nooit zo makkelijk als nu

Deze aanbieding is een leuke aanvulling op de al bestaande AdaptaChefs. Deze heet de AdaptaChef Hakmolen met köfte mondstuk. Dus als je al de AdaptaChef Hakmolen hebt, hoef je alleen maar het köfte mondstuk aan te schaffen. Heb je een andere AdaptaChef, dan is de Uitbreidingsset wat voor jou!

adaptaChef kofte

Koektrommel

Er is weer een nieuwe koektrommel met een leuk nieuw design. Dit keer is de koektrommel van de serie blokbussen. Daarom heet deze ook: “Blokbus rond“.

Je kan deze koektrommels per 2 stuks kopen. Dan is de 2de koektrommel maar €5,-. Maar de koektrommels zijn ook los te bestellen. Dan is de aanbieding iets minder scherp.

koektrommel - blauw

Brengt kleur aan op je tafel

Dit set bestaat uit Ilumina kommen. En alle kommen hebben een andere kleur. Als set verkrijgbaar, waarbij de 4,3 L gratis is. Maar ook los verkrijgbaar. Dit keer los ook als aanbieding beschikbaar.

Het fijne van deze kommen is, dat je ze aan elkaar vast kan maken. Waardoor je met een hele stapel te gelijk naar de tafel kan lopen, zonder dat de kommen gaan schuiven en de risico loopt dat de kommen gaan vallen.

ilumina kommen set

Alles vers maken in grote hoeveelheden

De Verspers was uit de catalogus verdwenen, maar nu even terug in de verkoop in deze folder. Nu als leuke aanbieding verkrijgbaar met het receptenboekje er gratis bij.

verspers met receptenboekje

 

Een prachtige folder! En inderdaad erg gericht op de lente en een kleurrijke lente. Ik vind dat er heel leuke aanbiedingen zijn. Denk aan de koektrommel aanbieding of juist de Ilumina kommen. Maar de köfte uitbreiding van de AdaptaChef vind ik ook heel leuk!

Je vind alle aanbiedingen terug in de Tuppershop. Neem daar gerust een kijkje!

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

Extra folder – Een Lente vol Kleur wk 16-23 2019 TL (4)

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra folder april - juni

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

3 gedachten over “Extra folder april – juni – Tupperware #56

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge