Geplaatst in Extra, Folder, Tupperware artikelen

Exclusieve aanbiedingen & cadeau – steunen Make-A-Wish – Tupperware #35

Van 1 oktober tot en met 21 oktober zijn er recordweken bij Tupperware. Dat betekent dat in die weken er voor een goed doel gewerkt wordt. Vorig jaar was dat het Longfonds. Dit jaar een nieuw doel, namelijk Make-A-Wish. Ik vind dit doel echt een heel mooi doel. Ze helpen kinderen tussen de 3 en 18 jaar, die erg ziek zijn om hun wens te vervullen. Wat maakt de dat kinderen 1 dag niet aan hun ziek-zijn hoeven te denken, ze in de watten worden gelegd en een hele fijne dag hebben met hun familie. Je kan op verschillende manieren meewerken om Make-A-Wish te steunen deze 3 weken van oktober. Hoe en wat ga ik je vertellen en laten zien.

Tupperware: Steunen van het Longfonds

Make-A-Wish

Wat is Make-a-wish en wat doen ze? Op de folder hebben ze een stukje geschreven. Ik ga hun citeren:

“Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven veranderd in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen de 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen een allerliefste wens te laten uitkomen.”


Hoe kan je meehelpen?

Er zijn verschillende manieren om tijdens deze weken mee te werken om een mooie opbrengst bij elkaar te krijgen om Make-A-Wish te doneren.

 1. Het plannen van een kookworkshop in deze 3 weken. Tijdens de maximaal 2 uur durende workshop, wordt er een gerecht klaargemaakt informatie gegeven en kunnen mensen producten bestellen. Het enige wat je ervoor moet doen is mensen uitnodigen, die aanwezig willen zijn en gastvrouw zijn. Naast dat je dan samen met Tupperware een goed doel steunt, wordt je er ook voor beloond om gastvrouw te zijn. Eerst krijg je een voucher om te besteden in de catalogus en daarnaast zijn er ook nog cadeau’s beschikbaar, die je krijgt aan de hand van de omzet van de ochtend, middag of avond.|
  afsprakenmaker make-a-wish recordweken
 2. Je kan ook voor een paar weken kookworkshops geven aan je familie en vrienden. Je bereikt dan meer mensen als gastvrouw en je kan het ook op verschillende momenten doen in die 3 weken. Als je helpt met het geven van kookworkshops, wordt je weer op andere manieren beloond. En je krijgt een startpakket om mee te gaan werken in deze 3 weken. Ook krijg je een product naar keuze cadeau. Zie het allemaal in de video hieronder. (Ik als consulente val onder Zeeland, maar er zijn meerdere locaties).
 3. De laatste optie is het bestellen van Tupperware producten in deze 3 weken. Er is zelfs een speciale aanbieding waarvan er een gedeelte rechtstreeks naar Make-A-Wish gaat. Zelf heb ik een actie dat er van elke bestelling 5% naar MAke-A-Wish gaat. Bestellen kan op bij de Tuppershop.

Exclusieve aanbiedingen

Zoals ik al aangaf zijn er in deze weken ook exclusieve aanbiedingen beschikbaar. Deze aanbiedingenfolder loopt naast de oktober maandfolder.

MicroPro Grill

De MicroPro Grill is weer in de aanbieding. Nu met een gratis receptenboek erbij.

Gastronomische burgers

Scherpe aanbieding

Een aanbieding van 5 messen. Het groente-/schilmes, Broodzaag, Tomatenmes, Koksmes en Keukenmes. De aanbieding houd in dat je het Koksmes gratis krijgt!

messen aanbieding

Allegra

Er is een heel nieuwe collectie van de Allegra serie in de aanbieding. Met de kleuren rood en goud. Prachtige combinatie en ook alvast mooi voor de feestdagen in december. Vooral als je thema in deze kleuren is.

super allegra set

allegra kommen 275 mlallegra kom 5 L

Het Allegra set is ook los verkrijgbaar en de 4 kommen van 275 ml per 2 stuks.

Speciale Make-A-Wish actie

Het CombiSmart set is de speciale Make-A-Wish actie.

Als je deze CombiSmart set koopt, gaat er €1,50 naar Make-A-Wish.

Extra dank-u-wel cadeau

Voor de gastvrouwen en gastheren is er een extra dank-u-wel cadeau beschikbaar gesteld. Om je extra te belonen dat je je huis open gesteld hebt om in deze weken mee te werken om een mooi bedrag op te halen om te doneren aan Make-A-Wish.

Dit cadeau (Universal Jar 3 L) krijg je naast het andere dank-u-wel cadeau dat in de maandfolder van oktober staat.

Tupperware: Maandfolder oktober 2018

 

Nog een week en dan is het zover! Dan gaan we met alle Tupperware collega’s, gastvrouwen en – heren, gasten en klanten knallen voor Make-A-Wish. Met zulke mooie aanbiedingen en acties komt het wel goed! En volgende week maandag deel ik de maandfolder van oktober, waarin alle andere acties en aanbiedingen staan.

Zoals ik al aangaf heb ik zelf een extra actie toegevoegd om meer geld te kunnen doneren aan Make-A-Wish.

Van elke bestelling gaat er 5% naar Make-A-Wish.

Wil je een bestelling doen? Ga dan naar de Tuppershop. Daar kan je alle acties vinden.

Op welke manier zou jij mee willen helpen om Make-A-Wish te steunen?
Laat het me weten!

Afbeeldingen en andere media van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

29 gedachten over “Exclusieve aanbiedingen & cadeau – steunen Make-A-Wish – Tupperware #35

 1. Oh, leuk dat ze deze organisatie steunen! Wij doen zelf jaar ook altijd een donatie aan Make-a-wish. Laat ons echter hopen dat we ’t nooit nodig zullen hebben!

  1. Inderdaad hoop ik ook nooit voor een kind gebruik te maken van deze stichting. Maar ze steunen voor de kinderen die wel in die situatie zitten kunnen we allemaal doen 🙂 Mooi dat jullie elk jaar een donatie doen.

 2. Wauw, dat wist ik helemaal niet! Ga ik toch maar eens kijken op de webshop! ik koop normaal geen tupperware (meer) maar dit vind ik wel een heel mooi doel.

 3. Altijd bekijk ik de boekjes van de Tupperware. Gewoon om te bekijken wat ik nog kan gebruiken in mijn uitzet. Daarnaast ook mooi dat Tupperware dit doel steunt.

 4. Tupperwaren bestaat al zo lang. Wist niet dat ze er nog waren (als kind van 7 jr werd ik meegesleept naar thuis parties, ik ben nu 41).
  Goed initiatief. Wat heb jij al besteld?

  1. Op dit moment niks, want de acties zijn vanaf 1 oktober beschikbaar. Maar ja Tupperware bestaat nog steeds 😉 De party’s zijn nu heel anders dan 34 jaar terug. Nu heten ze kookworkshops 🙂

 5. Ik was in mijn jonge jaren een Tupperware medewerker en heb leuke parties gedaan. Wat goed dat ze er tegenwoordig een goed doel aan koppelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge