Geplaatst in Aanbieding, Extra, Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Eindejaarsfolder 2019 – Tupperware #72

Zoals elk jaar, is er ook dit jaar weer een Eindejaarsfolder 2019 vol met aanbiedingen om het jaar mee af te sluiten. Inspiratie cadeau’s voor Sinterklaas of onder de Kerstboom. Maar ook om je tafel mooi op te dekken tijdens de feestelijke eetgelegenheden. Of handige hulpmiddelen, die zelfs het hele jaar van pas komen. Het thema is: “Sprankelende Feestdagen”. Benieuwd geworden naar de acties en aanbieding? Kijk dan snel verder!

Eindejaarsfolder 2018

Voorraadbussen

De eerste aanbieding is een set van 2 voorraadbussen met een print erop van luiaards in een Kerst omgeving. Het zijn 2 schattige voorraadbussen met een inhoud van elk 575 ml.

2 voorraadbussen luiaard

Art style Voorraadbussen

Wil je meer investeren in een lange termijn set voorraadbussen? Dan is dit de perfecte aanbieding. Een prachtig Deco Art set, die mooi zijn tijdens de feestdagen. Maar ook op andere momenten van het jaar.

set art deco

Let it snow trommel

Een koektrommel/doos helemaal in het thema winter. Voor het bewaren en serveren van o.a. koekjes.

let it snow doos

In stijl serveren voor een feestelijke tafel

Het Allegra set zwart/goud is weer in de verkoop om je tafel tijdens de feestdagen een stijlvol, chique uiterlijk te geven.

allegra zwart-goud set

Extra aanbiedingen week 45 – 52

Taart serveren, bewaren & vervoeren

Voor de rood liefhebbers is er deze periode ook een rode Taart Twister in de aanbieding.

taarttwister

Makkelijk taart snijden

Het snijden van taart kan heel vervelend en lastig zijn, vooral als je de hele taart al in stukken wilt snijden en steeds moeite moet doen om de taart te draaien. Nu heb ik daar de perfecte oplossing voor. Inclusief een bijpassende snijplank. De draaischaal met een rode flexibele snijplank.

draaischaal met flexibele snijpank

Bakken & versieren

Er zijn verschillende bakproducten in de verkoop en aanbieding. Een aantal producten daarvan zijn niet of weer terug in de verkoop. De herfst en de winter zijn ook perfect voor het bakken van lekkere recepten.

Winterse Multiflex vorm

Een MFV in de vorm van een Sneeuwman. Heel de winter te gebruiken voor het bakken van een Sneeuwmancake, -taart, het koken van een Sneeuwmanpudding, etc.

mfv sneeuwman en decopen

Decoratie pen

Op de afbeelding zie je ook een Deco pen. Deze is perfect te gebruiken om bijvoorbeeld de Sneeuwmannencake te personaliseren.

Ultra quichevorm

Van de UltraPro serie is er ook een ronde bakvorm. Namelijk de UltraPro Quichevorm. Voor het bakken van o.a. quiche & taart.

ultrapro quiche vorm

Koekjesvormpjes

Ben je nog opzoek naar simpele koekjesvormpjes? Dan zijn er nu in de verkoop. In het thema Kerst. Maar de sterren zijn ook het hele jaar door te gebruiken.

set van 3 uitsteekvormpjes

Winterse Ecofles

Dit jaar is er ook een Ecofles in het thema van de winter verkrijgbaar. Namelijk de Ecofles 350 ml Sneeuwman. En eerlijk? Ik ben verliefd. Jij?

ecofless sneeuwman

Lekkere drankjes

De volgende 2 producten hebben beiden met drinken te maken. Beiden kunnen met gezelligheid en cocoonen te maken hebben.

Feestelijk of gezellig drinken

Met deze Kurkentrekker kan je heel makkelijk een wijnfles openen. Om een wijntje bij het eten of een gezellige avond te serveren en ook nog eens in stijl.

kurkentrekker

Cocoonen met een warm drankje

Deze aanbieding is om lekker te cocoonen op de bank onder een dekentje terwijl het koud en nat is buiten. Genieten van een heerlijke verse thee.

theeset solo

 

Een prachtige, feestelijke aanbiedingen eindejaarsfolder 2019, al zeg ik het zelf. Ik kan er echt van genieten van de mooie producten en mooie aanbiedingen. Er zijn een heel aantal nieuwe producten die in deze folder in de verkoop zijn en ook daarnaast nog in de aanbieding. Interesse in een of meerdere van de producten? Kijk dan op de Tuppershop, want daar kan je alle artikelen vinden. En vaak ook nog als losse artikelen.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Wil je een digitale versie van de folder? Zie de link hieronder:

D50872 Eindejaarsfolder 2019

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

eindejaarfolder 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge