Geplaatst in Folder, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #37: Eindejaarsfolder 2018

Net als vorig jaar heeft Tupperware ook dit jaar weer een eindejaarfolder. Deze folder staat vol met leuke items om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Met sinterklaas en Kerst, welke feestdag dan ook. De folder staat vol met leuke aanbiedingen voor jong en oud, man en vrouw. Maar ook om de tafel leuk aan te kleden tijdens het tafelen of het serveren van hapjes. Benieuwd naar de leuke aanbiedingen en acties? Kijk dan snel verder!

Deze folder loopt naast de huidige maandfolders van oktober, november en december.

Unboxing Tupperware bestelling Eindejaarsfolder

Te mooi om in je kast te bewaren

Je hebt misschien wel van die leuke gekleurde rietjes in huis of gekleurd lint om cadeautjes in te pakken. Die bewaar je vast ergens in de kast. Maar nu heeft Tupperware de Clear Boxen. Daarin kan je de rietjes of de linten ook bewaren. Nu hoeft het niet in de kast, maar kan het op de kast bewaard worden. Het ziet er leuk uit en is ook nog eens opgeruimd en georganiseerd. Naast dat je er gebruiksitems in kan doen, zijn de Clear Boxen ook prima te gebruiken voor voedingsproducten als pasta, rijst, rozijntjes, smarties, enzovoorts.

clearboxen

De Clear Boxen zijn in de Tuppershop ook als set verkrijgbaar.

Hieronder nog een video-impressie van de Clear Boxen

Ook het set Winterwonderland is een prachtig set om in de kamer of de keuken neer te zetten. Echt een leuk interieur item voor in de winter! Ik ben verliefd op het design. Het is zo schattig met de herten, uilen, beer, konijn, vos, enzovoorts. Kijk maar:

set winterwonderland

Vrolijke vormpjes

Hoe leuk is het om op regenachtige, koude dagen lekker koekjes te gaan bakken. Zelf of met je kinderen? Mij lijkt het een leuke bezigheid. Tupperware denk er ook zo over. Want er zijn weer leuke koekjesvormpjes in de verkoop. En het leuke is dat je de gebakken koekjes dan perfect kan bewaren in een van de winterwonderland dozen, Clear kommen of om mee te nemen of geven in een smurfen SmartClip of de Santoro’s Gorjuss Snackie.

vrolijke koekjesvormpjes

Een stralende feesttafel

Met het volgende set kan je een prachtige feesttafel maken. Je kan er bijvoorbeeld je salades en andere gerechten in serveren. Maar het voorbeeld geeft ook als optie om er feestartikelen in te bewaren. De keuze is helemaal aan jou. De kommen zijn multifunctioneel.

Clearkommen set

Alle kommen van het set zijn ook los verkrijgbaar. Maar dan geld er geen actieprijs op. Bij dit set kan je als aanvulling ook de Clear kom 4 L erbij bestellen.

Feestelijk smullen tijdens de feestdagen

Dat gaat zeker lukken met de volgende twee leuke aanbiedingen. De ene is meer voor het bakken en de andere meer voor het bewaren en vervoeren.

Bakset

Het set bestaat uit de MFV Rechthoekig en de Diepvriesdoos plus 2,25 L. Zoek je ideetjes om recepten te maken in de MFV Rechthoekig? Dan is er ook een receptenboek verkrijgbaar.

Bakset

Recept: Brownie met pecannoten

Taartset

Het taartset bestaat uit een Exclusieve Party Stolp en een Trendy Taartring. Deze zijn beiden ook los verkrijgbaar. Maar dan geld de set aanbieding niet.

Taartset

Santoro Gorjuss set

Voor de meiden heeft Tupperware dit leuke Santoro Gorjuss setje. Het bestaat uit een Snackie en een Ecofles van 310 ml.

santoro gorjuss set

De Smurfen

Ook van de Smurfen zijn er leuke Smartclip in de aanbieding. Smurfen zijn voor mijn een nostalgie uit mijn jeugd. Bij mijn oma, die in Veenendaal woonde, waren vroeger ook Smurfen om mee te spelen. Ik vind het echt heel leuke figuurtjes. Nadat mijn oma was overleden heb ik heel lang niks van de Smurfen gezien. Ik vind het erg leuk dat ze nog steeds bestaan!

Smurfen smartclipset

Leuke geschenkideeën

Voor de volwassenen zijn er ook leuke cadeau-ideeën. Voor mannen en vrouwen.

Lunchset

Pas was dit set ook al te verkrijgen in een maandfolder. Nu is hij er weer. Ik vind het echt een leuk set om aan een man cadeau te doen. Marijn zou er blij mee zijn. Het zijn helemaal zijn kleuren. En het handige is dat het set in een mooie doos zit, zodat je het leuk ingepakt onder de Kerstboom kan leggen of in de zak van Sint kan stoppen.

lunchset

UltraPro Bakvorm

Ook voor de bakfanaten is er een mooie aanbieding. Deze bakvorm is multifunctioneel te gebruiken. In de oven, magnetron, koelkast en diepvries.

UltraPro Bakvorm

Set Atlantis kommen

Een mooi set kommen in de kerstkeur rood. Mooi om op tafel te zetten tijdens de maaltijd, of om bijvoorbeeld chips fancy te serveren.

atlantis kommen set

Alpaca doos 2,4 L

Als laatst nog een doos waarin je onder andere koekjes kan bewaren. En volgens Tupperware lusten alpaca’s ook koekjes.

alpaca doos 2,4 L

 

Al met al een hele leuke folder met allerlei leuke artikelen. Sommige artikelen zijn echt mijn favoriet. Het winterwonderland set, de Santoro Gorjuss, de Smurfen en het taartset! Ik ben verliefd. Ik ben benieuwd wat jij van de producten vind!

Je kan al deze artikelen tot en met week 52 kopen! En de folder is deze week ingegaan. Je hebt even de tijd om na te denken of je iets wilt kopen. Ook kan je vast nadenken over de cadeautjes voor sinterklaas en Kerst. Want er zitten erg leuke cadeautips bij.

Maandfolder november 2018

Je zou er ook nog over kunnen denken (als je ondernemer bent) om een van de producten als Kerstpakket cadeau te geven. Hoe leuk is dat?

Al deze artikelen zijn te shoppen in de Tuppershop. Bij vragen, stel ze gerust!

Wat vind jij het leukste item uit deze folder?
Laat het weten in een reactie hieronder.

Wil je de folder downloaden? Klik dan op de link hieronder.

XMAS18_NLD_NL_FA_FINAL

 

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

pinterest eindejaarsfolder 2018

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge