Geplaatst in Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #47: Extra aanbieding week 5 – 7: Valentijns Specials

Deze week is er een extra aanbieding gelanceerd speciaal voor Valentijn. De Valentijns Specials. Deze extra aanbieding loopt van week 5 tot en met week 7. De kleuren van de aanbieding zijn wit en rood. Rood vanwege Valentijn. Daarnaast houd de aanbieding in dat je uit meerdere producten kan kiezen. Er is wel een extra punt om te noemen: deze artikelen gaan uit het assortiment van Tupperware. Dus wil je de onderstaande producten nog aanschaffen? Wees er dan snel bij, want op=op! Vraag jij je nu steeds meer af over welke producten het gaat en welke extra aanbieding het is? Kijk dan snel verder!

Extra aanbieding week 4 & 5

Valentijns Specials

De Valentijns Specials zijn de producten van de Allegra serie. De actie houd in dat alle producten uit deze serie met 30% korting verkrijgbaar zijn.

Het zijn de laatste drie weken dat deze producten verkrijgbaar zijn. Want deze collectie gaat uit de verkoop!

valentijns specials - allegra serie

Heel jammer vind ik! Ik vind het een prachtig set! Heb jij je set nog niet compleet, sla dan nu je slag.

Zolang de voorraad strekt. Dus OP=OP!

Hieronder vind je een aantal afbeeldingen met suggesties voor het gebruik maken van deze prachtige Allegra serie.

Suggesties gebruik Allegra serie.
Suggesties gebruik Allegra serie.

Maandfolder januari 2019

Daarnaast heb ik nog een speciale actie gemaakt voor de Tuppershop. Namelijk het Allegra Fondue set. Daar krijg je geen 30% korting op maar 40%. Ook voor deze speciale Tuppershop Valetijns Special geld OP=OP

 

Wil je items uit dit Allegra set aanschaffen? Wacht dan niet te lang, want deze aanbieding van week 5 – 7 eindigt op 17 februari en is het de laatste dag dat je ze kan bestellen voor die prijs. Je kan de artikelen shoppen in de Tuppershop.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbieding week 5 - 7 - ValentijnsSpecials

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge