Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #18: Extra aanbieding week 20, 21 en 22

Naast de maandfolder en de extra folder is er in week 20, 21 en 22 nog een extra aanbieding! Het is een aanbieding van ruim €25,- korting. Kijk snel verder wat de aanbieding is! 

Ventismarts
Ventismarts zijn onmisbaar in je keuken en koelkast. Daar ben ik van overtuigd. Ik was eigenwijs en gebruikte ze eerst niet. Omdat ik de dozen een obstakel vond ik de koelkast, maar de groentes en het fruit bleven niet zo heel lang goed. Ik ging daarom toch maar de Ventismarts gebruiken en kan nu vaak langer dan twee weken mijn groentes en fruit bewaren zonder dat ze erg achteruit zijn gegaan.

Daarom is het ook zo fijn dat er deze actie is!

Zelf gebruik ik de 1,8L hoog voor het bewaren van druiven. Deze zitten vaak twee weken in de doos. Ook stop ik er soms witlof in of aardbeien.

In de 1,8L laag zit bij mijn alle overige vruchten, zoals aardbeien, blauwe bessen, bramen, frambozen. Allemaal bij elkaar.

De 4,4L hoog gebruik ik maar af en toe, want ik heb een heel grote Ventismart. Het dubbele van de 4,4L. En daarin bewaar ik alle groenten. Prei, kool, bosui, paprika, bonen, wortels, bleekselderij, etc. Allemaal bij elkaar. En dat gaat perfect. Als de grootste ventismart te vol is, gebruik ik af en toe de 4,4L om de rest van de groenten in te doen.

Een hele fijne aanbieding, die ik echt iedereen aan kan raden!

Ben je al bekent met de Ventismart?
Zo ja, wat zijn jou ervaringen?
Niet? Zou je de Ventismart aanschaffen voor deze prijs?
Laat het weten in een reactie hieronder!

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Tupperware #18: Extra aanbieding week 20, 21 en 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge