Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbieding week 49 – 52 – Tupperware #77

In de week 49 -52 zijn er nog extra aanbiedingen beschikbaar naast de extra aanbiedingen van tot week 52, de Eindejaarsfolder en de Maandfolder december 2019. Twee toffe handige aanbiedingen om het jaar mee uit te knallen. Het thema van de aanbiedingen is: ” bewaren en serveren”. Benieuwd wat de aanbiedingen inhoud? Kijk dan snel verder!

Eleganzia

Het paarse Eleganzia set is nu in de aanbieding. En als extra set aanbieding zijn de kommen van 600 ml nu per 6 verkrijgbaar voor een heel leuke prijs. De kommen zijn echt perfect om te gebruiken als dessert kommen. Ik zie het al helemaal voor me! Maar ook echt heel mooi om te gebruiken voor het serveren van hapjes, sauzen, kleine gerechtjes tijdens de feestdagen.

eleganzia set kommen 600 ml

Bewaren

Deze aanbieding is afgelopen jaar al verschillende keren langs gekomen. Omdat deze aanbieding zo goed loopt, is deze voor de laatste keer dit jaar nog even terug. Ik zou er zeker gebruik van maken! Zeker als je maar 2 schaaltjes zoekt i.p.v. het set van 4. Zoek je andere maten? Deze zijn ook allemaal te vinden in de Tuppershop.

2 ruimteschaaltjes 300 ml

 

Beide producten zijn te gebruiken voor het bewaren, meenemen of serveren van voedsel. De ene is heel chique de andere degelijk. Beiden als exclusieve aanbieding te verkrijgen tijdens de maand december om het jaar mee uit te knallen. De kommen/schalen zijn beiden ook los of in andere set te verkrijgen. Kijk daarvoor in op de Tuppershop. Deze extra aanbiedingen week 49 – 52 zijn geldig tot en met 29 december 2019. Kom je na deze datum op deze pagina? Neem dan als nog een kijkje in de Tuppershop om te zien of ze nog verkrijgbaar zijn.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbiedingen 49-52

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge