Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbieding week 47 & 48 – Tupperware #74

In de week 47 & 48 is er nog een extra aanbieding beschikbaar naast de extra aanbiedingen van tot week 52, de Eindejaarsfolder en de maandfolder van november. De aanbiedingen zijn gericht op het bewaren van spullen, voedsel, enz. Benieuwd wat de aanbiedingen inhoud? Kijk dan snel verder!

Luchtdicht opbergen

Een heel fijne aanbieding om het bewaren en opbergen van grote hoeveelheden spullen, voedsel. De Ruimtespaarders zijn luchtdicht, waardoor je er heel goed etenswaren langer in kan bewaren. Denk aan koekjes, snoepjes, crackers, rijstwafels, enz.

ruimtespaarder vierkant aanbieding

Maar je kan zo ook gebruiken voor het bewaren van je bakspullen of bakproducten. Denk aan decoratie materiaal, mixen, koekjesvormen. Maar ook voor speelgoed, denk aan Lego, duplo, K’Nex. Of voor hobbyspullen. Denk aan naaigerei, stempels, ponsen, stickers, enz.

 

Gebruik jij deze Ruimtespaarders al en kom je er nog te kort? Óf was je juist opzoek naar deze oplossing van je opbergprobleem? Je kan de producten in de Tuppershop kopen. Als sets, maar alle producten zijn ook los verkrijgbaar! Deze aanbieding loopt tot het einde van week 48 en dat is tot en met 1-12-2019. Kom je na deze datum hier terecht?Je kan altijd een kijkje in de Tuppershop nemen of je de Ruimtespaarders kan vinden.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbieding week 47 & 48

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge