Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbiedingen week 33 & 34 – Tupperware #63

De aanbiedingen zijn nog maar een paar dagen geldig, maar ik wil ze toch nog met je delen. Het thema van deze extra aanbiedingen is rood. En ze zijn heel fijn voor dagelijks gebruik. Dus hou je van de kleur rood? Kijk dan snel verder om welke aanbiedingen het gaat!

Maandfolder augustus 2019

Allegra

Heb je de Allegra serie rood/goud en je mist nog een aantal kommen met een inhoud van 275 ml of je mist deze nog helemaal in je collectie. Dan zou ik je aanraden om nu je slag te slaan. Want de Allegra kommen zijn nu 1 + 1 gratis.

De actie loopt tot 18 augustus. Dat is de laatste dag dat je ze kan bestellen voor deze aanbiedingsprijs. Daarna heb ik ze nog even in mijn assortiment voor een wat hogere prijs en OP=OP.

2 allegra kommen 275ml - goud rood

Ben je opzoek naar ander items van de Allegra serie? Dan kan je ze hier vinden.

Smaakmakers

Smaakmakers met een inhoud van 330 ml. Een heel fijne inhoud voor vloeistoffen waarvan je maar heel weinig nodig hebt. Deze aanbieding loopt ook tot 18 augustus, maar is bij het bestellen al OP=OP. Wel een leuke aanvulling op de andere maten Smaakmakers.

2 smaakmakers 330ml

 

Je ziet het toch?! Twee heel leuke, rode aanbiedingen, erg leuk naast de aanbiedingen van de maandfolder augustus en de extra folder. Ben je nu benieuwd naar de producten of wil je ze aanschaffen? Dat kan door naar de Tuppershop te gaan. Daar kan je de producten vinden.

Afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding week 33&34

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge