Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware artikelen

Extra aanbiedingen januari 2020 – Tupperware #79

Dit artikel is een samenvoeging van alle Tupperware aanbiedingen van januari 2020. Je bent van me gewend om ze elke keer in een los artikel te krijgen. Maar dat is me deze keet niet gelukt en dit leek me een goede oplossing om ze aanbiedingen toch te laten zien. Inclusief de nog lopende extra aanbiedingen naast de maandfolder januari 2020. Kijk je mee naar de extra aanbiedingen van januari?

Maandfolder januari 2020 – Tupperware

Week 1

In week 1 was er een extra aanbieding én een extra dank-u-wel cadeau voor de gastvrouw/gastheer. Dit als extra beloning voor het openstellen van hun huis in de eerste week van januari of juist nog de laatste dagen van december. En de klanten werden beloont met een extra leuke, bruikbare aanbieding, die helpt bij het creëren van een beter en schoner milieu.

De 2 SmartClip mini hartjes en de extra aanbieding met de CrystalWave Soepkommen

extra aanbiedingen week 1

Week 2 & 3

Deze extra aanbieding liep 2 weken. Een aanbieding, die een nieuw product introduceert naast een bestaand product. Namelijk de Knoflookdoos Smart en de UienSmart. Ik zeg dat de knoflookdoos een nieuw product is, maar je kan het ook zien als een vernieuwd product in een heel andere uitvoering. Want er heeft ooit wel eens een knoflookdoos op de markt geweest, maar deze is beter en alle feedback is erin verwerkt om een nog betere knoflookdoos te op te markt te zetten. Daarnaast past hij heel mooi bij de Smart collectie.

KnoflookSmart en UienSmart

Week 4 – 6

Deze aanbiedingen speelt als vast in op Valentijnsdag. Heel leuke aanbiedingen om op verschillende manieren liefde te laten zien, te geven of zelfs te brengen. Want Valentijnsdag draait nu eenmaal om de liefde.

De Aloha kommen set

Een prachtig, fris Aloha kommenset voor het bewaren en serveren van o.a. eten.

Set Aloha kommen

MFV Mini Hartjes

Om voor Valentijnsdag mini hartjes cakes te maken om liefde te brengen op deze dag in de vorm van voedsel.

MFV mini Hartjes - Paars

Extra aanbieding week 5 – Valentijns Specials

SmartClip mini hartjes

Deze liefdevolle hartjes doosjes geven liefde in je tas. Maar ook liefde voor het milieu zodat er geen plastic zakjes gebruik worden of aluminiumfolie om snacks/fruit mee te nemen.

SmartClip mini hartjes

Week 5

Ook een aanbieding die helpt tegen de milieu problemen en het vele voedselafval. Daarnaast is het ook een terugkerende aanbieding, die goed blijft lopen. Staan de ruimtemakers nog op je lijstje? Sla dan nu je slag met deze geweldige korting.

Ruimtemakers set aanbieding

 

De extra aanbiedingen januari 2020 waren en zijn weer geweldig. Sommige zijn nog steeds verkrijgbaar, naast de maandfolder van januari. Verschillende aanbiedingen zijn nog in de aanbieding. Dus grijp je kans! Je vind de producten in de Tuppershop. Vind je ze daar niet? Vraag er dan naar aan mij. Mijn contactgegevens vind je hier.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbiedingen januari 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Extra aanbiedingen januari 2020 – Tupperware #79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge