Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #44: Extra aanbieding & dank-u-wel cadeau in week 1

Vandaag is de nieuwe maandfolder van januari ingegaan. Om het jaar knallend te beginnen, is er een extra aanbieding en een dank u wel cadeau beschikbaar voor week 1. Als je een workshop doet in deze week, een mooie bestelling plaatst of bestellingen verzameld dan wordt je beloond! En de extra aanbieding kan je helpen om aan deze bestellingen te komen. Benieuwd naar de aanbieding en het cadeau? Kijk dan snel verder!

Tupperware: Maandfolder januari 2019

Extra aanbieding

Het gaat om de ReuzeSmart en de UienSmart. De aanbieding houd in dat je de tweede gratis krijgt. Je kan zelf kiezen welke je gratis wil hebben. Of je nu twee keer hetzelfde wilt hebben of twee verschillende. Dus 2 x de ReuzeSmart of 2 x de UienSmart.

extra aanbieding week 1

Zelf gebruik ik beiden. De ReuzeSmart voor het bewaren van aardappelen. Zag er pas nog een leuke andere toepassing voor. Bollen wol of katoen in bewaren en het draad door de openingen doen, zodat je kan haken en breien zonder dat het draad in de knoop raakt. Ik vond het een heel handige tip!

Mijn hobby’s en passies

Extra dank-u-wel cadeau

Zoals ik al zei is er een extra Dank-u-wel cadeau beschikbaar in deze week, naast het huidige cadeau: Cornet party of 50% op een product uit de catalogus. En dat is een Ecofles Plus van 1,5 L. Dit is een nieuwe maat.

Extra dank u wel cadeau week 1

Dus je krijgt bij een verkoop van โ‚ฌ250,- de Cornet Party en de Ecofles of 50% korting op een product uit de catalogus en de Ecofles.

 

Heb je interesse in de ReuzeSmart en/of de UienSmart? Ga dan naar de Tuppershop. Daar zijn ze al verkrijgbaar.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding & dank-u-wel cadeau in week 1

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #44: Extra aanbieding & dank-u-wel cadeau in week 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge