Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Black Friday aanbiedingen – Tupperware #75

Black Friday, inmiddels kennen heel veel mensen dit concept. Ik zie om me heen veel ondernemers er ook aan meedoen. maar er zijn er ook die er niet helemaal weg van zijn. Ik weet zelf niet helemaal hoe ik naar het concept moet kijken. Maar Tupperware doet wel mee met Black Friday aanbiedingen. Ze hebben voor je een paar aanbiedingen die een hele week geldig zijn. Het gaat om deze week, week 48. Naast deze aanbieding zijn er ook nog andere aanbiedingen beschikbaar. Namelijk: extra aanbiedingen van tot week 52, de Eindejaarsfolder en de maandfolder van november. De aanbiedingen zijn gericht op het ecologisch meenemen en bewaren van voedsel. Benieuwd wat de aanbiedingen inhoud? Kijk dan snel verder!

Ecologisch meenemen van je lunch

De Snackpack leent is erg goed voor het dagelijks meenemen van een lunch naar school of werk. En omdat deze “broodtrommel” zo een hit is, is het tijdens deze actie week in de aanbieding met wel 40% korting.

snackpack

Duurzaam en verspillingsvrij

Diepvriezen van voedsel is erg duurzaam en ook nog eens voedselverspillingsvrij. Je kan heel handig groot inkopen en dan voor langere tijd invriezen. Met deze aanbieding koop je het ene set en krijg je het andere set er gratis bij.

diepvriesdozen set

Ook los in de aanbieding

Het Allegra set zwart/goud is nu ook los in de aanbieding. Eerst waren alleen de sets in de aanbieding. Wil je het set gratis? Dat kan ook tot het einde van de week. Hoe? Vraag het aan me.

allegra set

 

Op een duurzame manier je geld besteden aan Black Friday aanbiedingen? Dat kan nu in de Tuppershop. Je kan de producten in de Tuppershop kopen. Als sets, maar alle producten zijn ook los verkrijgbaar! Deze aanbieding loopt tot het einde van week 48 en dat is tot en met 1-12-2019. Kom je na deze datum hier terecht?Je kan altijd een kijkje in de Tuppershop nemen of je de Ruimtespaarders kan vinden.

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

black friday aanbiedingen

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge