Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #41: Extra aanbiedingen week 50-52

Naast de maandfolder van december en de Eindejaarsfolder, zijn er ook nog 2 extra aanbiedingen beschikbaar van week 50-52. De eerste aanbieding loopt alleen nog in week 50. De andere aanbieding is geldig tot en met week 52. Benieuwd naar deze aanbiedingen? Kijk dan vlug verder!

Tupperware: Maandfolder december 2018

Diepvriesset

De allereerste aanbieding die alleen nog deze week geldig is, is het Super Diepvriesset met een gratis diepvriesgids. Het set bestaat uit 7 schillende diepvriesdozen in de maten: 2,25 L, 1 L, 1,1 L, 2x 250 ml en de ijsblokjesmaker.

diepvriesset met gratis diepvriesgids

Ruimteschaaltjes

De volgende aanbieding is het Ruimteschaaltje 300 ml. Deze staat ook in de catalogus met allerlei andere maten. Maar nu is alleen de 300 ml in de aanbieding.

ruimteschaaltjes aanbieding

Zelf bewaar ik ze ook om restjes in te bewaren, maar ook om uit te snacken. Mijn schoonmoeder gebruikt ze om de kleinkinderen fruit of ander eten in te serveren. De kinderen vinden ze leuk om mee te spelen, speelgoed erin en eruit. Mijn moeder gebruikt ze voor het bewaren van restjes, maar ook het meenemen van stukjes fruit, snoepjes. En er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken voor deze schaaltjes. 

Tupperware: Nieuwe Herfst/Winter catalogus 2018-2019

 

Zo dit waren de aanbiedingen van deze weken. Naast de mooie acties en aanbiedingen van de maand december en de Eindejaarsfolder.

Let op dat de diepvriesaanbieding alleen deze week nog is!

Je vind beide aanbiedingen in de Tuppershop. Klik op de onderstaande link en je gaat direct naar de betreffende aanbieding.

Superdiepvriesset

Ruimteschaaltjes

Tupperware: Eindejaarsfolder 2018

Afbeeldingen van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

aanbiedingen week 50-52

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #41: Extra aanbiedingen week 50-52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge