Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #49: Extra aanbieding week 8 & 9

Naast de maandfolder van februari, is er in de laatste twee weken van de folder nog een extra aanbieding beschikbaar. Het gaat om een set dat ook uit de catalogus gaat. Daarom is dit set alleen nog deze twee weken te bestellen met een leuke korting. Benieuwd naar de aanbieding van week 8 & 9? Kijk dan snel verder!

Maandfolder februari 2019

Ruimtespaarders

De ruimtespaarders gaan uit de catalogus. Dus nu met 35% korting verkrijgbaar. Ik de Tuppershop kan je het hele set shoppen voor meer dan 40% korting. De losse producten zijn wel allemaal voor 35% korting verkrijgbaar.

ruimtespaarders aanbieding week 8 & 9

Alleen de Ruimtespaarder rond blijft in de catalogus, alleen krijgt het deksel een nieuwe kleur.

Extra aanbieding tot 2 september

 

Ik vind het best jammer dat dit set de catalogus weer gaat verlaten. Het zijn erg fijne Ruimtespaarders. Ik hoop dat de in de toekomst alsnog terugkomen. Vind jij het net zo vervelend dat deze Ruimtespaarders de catalogus gaan verlaten? Sla dan in week 8 & 9 nog even je slag met deze aanbieding, om je Ruimtespaardersset compleet te maken.

Je shopt al deze Ruimtespaarders, Kruidenovaaltjes en Ruimteschenker in de Tuppershop. Hieronder vind je de links naar de losse producten:

Deze artikelen verdwijnen uit de catalogus 2018-2019

Afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbieding week 8 & 9

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #49: Extra aanbieding week 8 & 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge