Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbieding week 43 – Tupperware #70

In de laatste week van het goede doel (week 43), is er nog een prachtige extra aanbieding. Om het doel: Wilhelmina kinderziekenhuis nog een extra boost te geven. Deze aanbieding kan je echt niet aan je neus voorbij laten gaan. De producten zijn onmisbaar in de keuken. Benieuwd naar de aanbieding? Kijk dan snel verder!

 Maandfolder oktober 2019

Keukenhulpjes

Alle Keukenhulpjes zijn in de aanbieding deze week met een korting van 35%. Als een van de keukenhulpjes of allemaal nog op je lijstje stond om aan te schaffen, dan is het nu je kans!

keukenhulpjes aanbieding week 43

Ik zal de producten hieronder allemaal op een rijtje neerzetten met een link erachter. Als je ze wilt aanschaffen, dan hoef je niet te zoeken, dan kan je direct op de link klikken.

 1. Flessenspatel
 2. Siliconen spatel
 3. Pollepel
 4. Serveerlepel
 5. Paletmes
 6. Sauslepel
 7. Soeplepel
 8. Taartschep
 9. Handrasp
 10. Dubbeltang
 11. Schuimspaan XL
 12. Bakspatel groot
 13. Platte garde
 14. Soepele klopper
 15. Keukenorganiser
 Extra folder oktober 2019 – Steunen Wilhelmina kinderziekenhuis

 

Je kan alle keukenhulpjes shoppen in de Tuppershop. Je kan ze als set kopen, maar ze zijn ook allemaal los te bestellen of in andere setjes te bestellen. Neem een kijkje als je benieuwd bent. En je kan ook altijd een keukenhulpje cadeau doen, tijdens een verjaardag of voor een housewarming. Zoals ik al aangaf, de aanbieding is alleen geldig in week 43 en dat is tot en met zondag 22 oktober 2019.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding week 43

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge