Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Aanbieding week 40 – Tupperware #67

Week 40 een week vol met extra’s: is er een extra aanbieding beschikbaar naast de maandfolder van oktober & de extra folder die er ook zijn. Deze folders behandel ik in een ander artikel, die je deze week ook online kan verwachten. Maar vandaag een super extra aanbieding, die je altijd kan gebruiken! Zelf of als cadeau aan iemand weggeven. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder.

Maandfolder september 2019

Ecoflessenset

Van de Ecoflessen met een inhoud van 750 ml is een set gemaakt voor deze aanbieding. Want normaal kan je deze flessen los kopen. Als je deze set koopt, dan krijg je 1 van de 2 flessen helemaal gratis!

Je kan de flessen heel fijn gebruiken voor het meenemen van water, sap, zuiveldrank, en meer. In deze Ecoflessen past perfect de Herbal Infuser. Waarmee je zelf je water op kan fleuren door fruit of kruiden in de Infuser te doen en deze weer in de Ecofles met water. In de Ecofles turquoise met draaidop kan je ook drinken met prik meenemen. Met de sportdop (de bordeaux kleurige fles) is prik drank afgeraden. Omdat door de prik in de fles, de dop eraf springt.

Verder kan je de flessen ook gebruiken voor andere vloeistoffen, zoals olie, azijn, sojasaus, ketchup, en meer.

ecoflessenset 750 ml

Maandfolder oktober 2018

 

Je kan deze aanbieding shoppen in de Tuppershop. Daarnaast zijn de Ecoflessen ook los te bestellen of als je een andere maat zoekt, ook deze vind je in de Tuppershop. Deze aanbieding duurt tot en met zondag 6 oktober 2019.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbiedingen week 40

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge