Geplaatst in Extra, Tupperware artikelen

Tupperware #46: Extra aanbieding week 4 & 5

Week 4 is al bijna voorbij, maar toch noem ik deze aanbieding zo. Ik plaats ook nu pas de aanbieding, omdat ik het ontzettend druk heb en niet de tijd heb gevonden om het eerder te plaatsen. Daarom ook dit afwijkende tijdstip van plaatsen. De extra aanbieding is een set van 3 en daarvan krijg je er een gratis! Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

Maandfolder januari 2019

Superkommenset

De aanbieding van week 4 & 5 is een Superkommenset met de kleuren: donker blauw, rood en licht blauw. De kommen hebben de volgende inhoudsmaten: 600 ml, 1,4 L en 2,75 L.

Superkommenset

Ik vind deze kleuren echt heel mooi. Ik hou wel van dat donker blauw en diep rood. De licht blauwe kleur is iets minder mijn ding. De kommen zijn heel handig in gebruik bij het bakken of het bewaren en meenemen van voedsel. Maar heb jij een andere toepassing, waarvoor je ze wilt gebruiken, dan is dat helemaal prima.

Extra aanbieding in week 2 & 3

 

Wil je deze kommen aanschaffen? Wacht dan niet te lang, want deze aanbieding van week 4 & 5 eindigt op 3 februari en is het de laatste dag dat je ze kan bestellen voor die prijs. Je kan dit set shoppen in deย Tuppershop.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbieding week 4 & 5

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

2 gedachten over “Tupperware #46: Extra aanbieding week 4 & 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge