Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Extra aanbieding week 36 & 37 – Tupperware #65

Een heel fijn product is de extra aanbieding van week 36 & 37. Een product wat je in de magnetron kan gebruiken voor allerlei toepassingen. Denk aan koken, opwarmen, garen, ontdooien, enz. Ik vind dat je hem niet kan missen in je keuken. Kijk dan snel verder om welke aanbieding het gaat!

Maandfolder september 2019

MicroCook

De MicroCook Maatkan is in de aanbieding deze twee weken. Zelf gebruik ik hem heel vaak om iets op te warmen. Denk aan soep, ragout, andere potten met saus. Maar ook knakworstjes warm ik erin op. Ik kook er heel af en toe aardappelen in, als ik die eet.

microcook maatkan aanbieding

Er is ook een receptenboek beschikbaar, die beschrijft hoe je de MicroCook moet gebruiken, maar er staan ook allerlei verschillende inspiratierecepten in.

Verder heb ik hier een impressie van wat je kan met de MicroCook maatkan:

En dit is een recept wat heel populair is om in deze MicroCook maatkan te maken:

Je vind de beschrijving van het recept ook hier -> Snelle chocoladecake

 

Zo zie je dat de MicroCook maatkan een heel multifunctioneel product is. Wel het meest geschikt voor 1 of 2 persoonsmaaltijden. Maar voor meerdere personen voedsel opwarmen is ook een optie. Wil je nu deze maatkan bestellen? Dat kan door naar de Tuppershop te gaan. Daar kan je je hem vinden, samen met zijn broertje van dezelfde serie.

Afbeelding van Tupperware

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Extra aanbiedingen week 36 & 37

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Extra aanbieding week 36 & 37 – Tupperware #65

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge