Geplaatst in Aanbieding, Extra, Tupperware

Extra aanbieding week 27 – 29 – Tupperware #25

In de week 27 – 29 loopt er een extra aanbieding naast de maandfolder van Juli. Vandaag kreeg ik nog een leuke extra aanbieding door. Deze aanbieding loop van 2 juli 2018 tot en met 22 juli 2018. Benieuwd naar de leuke aanbieding? Kijk dan snel verder!

Extra aanbieding week 26 & 27

Gouden aanbieding

De aanbieding is het wit met goud Allegra set! Het set bestaat uit verschillende maten kommen van 1,5 L tot en met 5 L en een Tapasschaal. Persoonlijk vind ik dit een erg mooi en chique set en een frisse look voor in de zomer. Maar als de zomer voorbij is ook perfect voor bij de feestdagen.

Extra aanbieding week 27 - 29 - Allegra set wit met goud

Wat kan je nu eigenlijk met deze schalen? Je kan er heel mooi je eten in serveren. Of juist bij de barbecue het stokbrood, het vlees, de salades, noem maar op. De tapasschaal is perfect voor het serveren van verschillende sausjes. Bijvoorbeeld sausjes voor bij het barbecue vlees, maar ook voor het dippen van stukjes komkommer, wortel, en bedenk zelf maar meer.

Tijdens de feestdagen komt het op hetzelfde neer. Maar tijdens Oud & Nieuw kan je ook heel mooi je oliebollen en appelbeignets in serveren.

Zelf gebruik ik de Allegra schalen o.a. als fruitschaal, maar ook voor het serveren van belegde broodjes. Maar ook voor de oliebollen, ananas- & appelbeignets.

Recept – Oliebollen

Er staat op=op en dat is ook echt zo!

 

Wil je iets van deze aanbieding bestellen? Dat kan als aanbieding alleen in de week 27 – 29. Daarna is het niet meer deze leuke aanbieding. Laat dan een reactie achter, kijk in de Tuppershop of stuur me een e-mail.

Earl Tupper’s birthdayparty 
Wat vind je van deze aanbieding?
Wat vind je van de kleuren?
Laat het weten in een reactie!

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding week 27 - 29

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

3 gedachten over “Extra aanbieding week 27 – 29 – Tupperware #25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge