Geplaatst in Extra, Tupperware, Tupperware artikelen

Tupperware #45: Extra aanbieding in week 2 & 3

Zoals ik eerder aangaf, zijn er elke week in januari extra aanbiedingen verkrijgbaar naast de maandfolder van januari. Deze keer is het de extra aanbieding voor week 2 & 3. Het is, vind ik, een leuke, fleurige en gezellige aanbieding. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

Maandfolder januari 2019

Schaaltjes om voedsel verspillen tegen te gaan

Deze aanbieding bestaat uit 3 Ruimtekommen van 1,5 L en 3 Ruimteschaaltjes van 300 ml. Deze kommen en schaaltjes zijn perfect om restjes eten in te bewaren en om restjes mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Ruimtekommen en ruimteschaaltjes

Naast dat ze fijn zijn voor het bewaren van voedsel, zien ze er ook leuk en vrolijk uit. Helemaal leuk om ze op tafel te zetten of om mee te nemen. Ik vind het zelf heel fijne, mooi en kleurige schaaltjes en kommen. Jij?

Extra aanbiedingen week 50-52

 

Wil je deze schaaltjes aanschaffen? Wacht dan niet te lang, want deze aanbieding van week 2 & 3 eindigt op 20 januari en  is het de laatste dag dat je ze kan bestellen voor die prijs. Je kan dit set shoppen in de Tuppershop.

Afbeelding van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

extra aanbieding week 2&3

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Tupperware #45: Extra aanbieding in week 2 & 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge