Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Nieuwe lente/zomer catalogus 2020 – Tupperware #85

Vandaag deel ik de nieuwe lente/zomer catalogus 2020, die 24 februari is gelanceerd. In deze catalogus staan nieuwe producten en producten die weer terug in de verkoop zijn, nadat ze even uit de verkoop geweest zijn. Naast deze nieuwe producten staan er weer een paar nieuwe recepten in. En artikelen die een nieuwe kleur hebben gekregen. Het thema van de nieuwe catalogus is: “Denk aan de natuur en hun toekomst”. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder, want alles wat nieuw te vinden is in de catalogus vind je in dit artikel.

Artikelen die uit de herfst/winter catalogus 2019-2020 verdwijnen – Tupperware #82

No time to waste

De eerste nieuwe producten die in de nieuwe catalogus staan, zijn de Eco+ producten met een uitleg over het materiaal. De Eco+ producten zijn de Eco Drinkbeker en de Eco Rietjes met reinigingsborsteltje.

eco+ materiaal ecobeker + ecorietjes,

Extra aanbiedingen maart – Tupperware #84

Ecoflessen

Er zijn verschillende nieuwe kleuren Ecoflessen in de nieuwe catalogus. De 1,5 L, 750 ml en de de kindermaatjes hebben een nieuwe kleur en/of een nieuw figuurtje.

ecoflessen

Maandfolder maart 2020 – Tupperware #83

Infuse & Go

De Infuse & Go is er met een de nieuwe kleur oranje ook weer in de verkoop. Je gebruikt de Infuse & Go perfect voor het meenemen van je eigen gecreëerde lekkere water met een smaakje. Je kan er zelfs een halve citrusvrucht in meenemen en uitpersen.

infuse & go - oranje

Frozen

Ook Frozen wordt verwelkomt in de nieuwe catalogus met 2 hele eigen pagina’s. De producten die nu heel de lente/zomer in de verkoop zijn, zijn: 2 Snackies en een Drinkbeker.

frozen set

Extra aanbiedingen week 45- 52 – Tupperware #71

Onderweg

Voor onderweg zijn er 2 mooie en nieuwe producten in de catalogus toegevoegd. Als je de aanbiedingen in de gaten houd, dan heb je ze als eens langs zien komen. Ze stonden o.a. in de Cool to school/work folder. Het gaat om de Snackdoos en de Iso Go Drink van 430 ml.

snackdoos en iso go drink

Extra aanbiedingen week 11 & 12 – Tupperware #52

Aloha – Picknick

Om te serveren en de picknicken is er een nieuw set/lijn in de catalogus gelanceerd. Namelijk de Aloha lijn. Deze bestaat uit verschillende maten kommen. Maar ook uit een mooi picknick set wat bestaat uit borden en Atlantis Besteksets.

Aloha kommensetaloha borden, bestek en rietjesbekers

Trendy Rietjes bekers

Op de afbeelding hierboven kan je zien, dat de Rietjes bekers ook weer verkrijgbaar zijn. Er is zo veel vraag geweest naar de rietjesbekers. Ik begrijp het ook wel, want ze zijn heel fijn en handig op allerlei vlakken. Nu is er een fijne aanvulling voor de rietjesbekers en de zijn natuurlijk de Eco Rietjes van het Eco+ materiaal.

Koffie en thee

Om lekkere “koude” koffie te maken of cold brew, is er de Cold Brew Carafe gekomen in de catalogus naast de andere koffie/thee artikelen. Daarnaast is er ook weer het Thermo Tup Theeinzet om lekkere thee te zetten in de Thermo Tup kan. Om lekker je eigen samengestelde thee te drinken.

koffie en theeset

Maandfolder oktober 2019 – Tupperware #68

Snijplank

Als aanvulling op de rechthoekige snijplank, is er nu een ronde Snijplank in de verkoop. Deze snijplank past perfect in de taartdozen om deze te beschermen tegen het snijden in de taartdozen.

flexibele ronde snijplank

Set aanbiedingen

Bij de Allegra serie zijn er twee sets in de verkoop gekomen, die ook als losse artikelen verkrijgbaar zijn. Het gaat om de Tafelmolen, die al in de catalogus stond. Maar ook om de Allegra Schenkflessen, die helemaal nieuw zijn.

schenkflessen en tafelmolens

Multiflex vorm

Er is weer een nieuwe bakvorm in de catalogus, voor alle bak-fans, die opzoek zijn naar nieuwe barkinspiratie. Er is ook een receptenboekje voor allerlei leuke inspiratie recepten.

mfv sticks

Nieuwe Speedy

Naast de Speedy Mando is er nu ook de Speedy Grater om je collectie aan te vullen. De Grater is een raspachtige mando. Voor het raspen van o.a. fruit, groente, chocolade, kaas, noten, aardappel enz.

speedy grater

Kids club Zuid-Afrika

Om het de jongens en meisjes van Zuid Afrika uit de Boys and Girls Club te steunen, verkoop Tupperware heel deze catalogusduur 2 producten waarvan een bepaald bedrag daar de club gaat. Het zijn leuke kleine cadeauproducten waardoor het mes aan twee kanten snijd. Jij hebt een leuk, origineel cadeautje en je steunt ook nog eens een “goed” doel. Dus je kan de Koelkastkommen cadeau doen of de Smartclip of zelf houden natuurlijk.

boys and girls club zuid afrika

 

Dit waren alle nieuwe producten die in de nieuwe lente/zomer catalogus 2020 staan! Wat gloednieuwe producten, producten die terug zijn van weggeweest, maar ook leuke set aanbiedingen. Voor iedereen weer wat wils! Een aantal producten vind ik echt leuk dat ze permanent in de verkoop zijn.

Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe recepten in de catalogus. Deze recepten ga ik ook delen. Hou daarom mijn website in de gaten op zondag of op woensdag, want op die dagen deel ik recepten.

 

Heb je interesse? Kijk dan op de Tuppershop.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom niet om de vragen te stellen of een reactie te geven! Dat kan hieronder of via contact.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

nieuwe lente_zomer catalogus 2020

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Een gedachte over “Nieuwe lente/zomer catalogus 2020 – Tupperware #85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge