Geplaatst in Catalogus, Tupperware, Tupperware artikelen

Nieuwe lente/zomer catalogus 2019 – Tupperware #53

4 maart is de nieuwe lente/zomer catalogus van start gegaan. In deze catalogus staan nieuwe producten en producten die weer terug in de verkoop zijn, nadat ze even uit de verkoop geweest zijn. Naast deze nieuwe producten zijn er ook een aantal nieuwe set aanbiedingen gekomen. Deze set aanbiedingen zijn aanbiedingen met korting! Ook zijn een aantal producten van kleur gewijzigd. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder!

Deze artikelen verdwijnen uit de catalogus 2018-2019

Allegra Serie (nieuwe kleur)

De nieuwe kleur van de Allegra serie is blauw geworden. Een hele frisse kleur blauw. Ook zit er in bepaalde kleur verschil in de kleinere schalen en de grotere schalen. Heel de Allegra Serie bestaat uit: Allegra Kom 1,5 L, Allegra Kom 5 L, Tapasschaal, Tapasschaal laag, Micro Delice, Allegra Vierkant 2,5 L, Allegra Kom 3,5 L, 2 Allegra Kommen 275 ml, Slacouvert, Allegra Kom 740 ml, Allegra Tafelmolen.

Allegra Serie blauw

allegra tafelmolen - blauw

Extra aanbieding week 5 – 8 – Valentijns Specials

Trendy serie

Van de Trendy serie zijn er een aantal producten weer terug van weggeweest, maar er is ook een nieuwe maat beschikbaar.

Trendy Ronde Taartdoos & Trendy Cakedoos

De taartdoos is de wat simpelere versie van de Exclusieve Taartdoos. De cakedoos is perfect voor cakes, maar ook ontbijtkoek of cupcakes. Net wat er op dat moment van toepassing is.

trendy traart en cakedoos

Trendy Kommen

Naast de cakedoos en de taartdoos zijn er ook een aantal kommen verkrijgbaar. Namelijk de maten: 4,3 L, 2,5 L, 1,3 L en 700 ml.

trendy kommen

Smaakmakers (nieuwe kleur)

De Smaakmakers hebben een nieuwe kleur gekregen. Nu passen ze perfect bij de Exclusieve serie en de koffie en thee producten. De Smaakmakers zijn verkrijgbaar in de maten 1 L en 600 ml.

smaakmakers - nieuwe kleur

Infuse & Go

Ook deze is terug van weggeweest. Als je deze besteld, zit er ook een ideeënfolder bij.

infuse & go

Set Ecoflessen 500 ml

Dit set heeft een nieuwe en een bestaande kleur. De nieuwe kleur is lichtblauw geworden. Ook heeft het set een fles met een draaidop en een sportdop.

set ecoflessen

Ecofles 750 ml (nieuwe kleur)

Deze Ecofles heeft ook een nieuwe kleur gekregen. De kleur turquoise.

ecofles 750 ml turquoise

Ecofles Kikker

Deze leuke Ecofles is weer terug van weggeweest. De fles heeft een inhoud van 350 ml. Leuk om aan je kinderen mee te geven naar school of naar de opvang. Maar je kan hem zelf ook meenemen en hij past fijn in je tas.

Ecofles kikker

Smartclip Set – De Smurfen (nieuw)

Een heel leuk set, wat in de Eindejaarsfolder heeft gestaan. Hij is nu in de verkoop. Ik vind dit set echt geweldig. De Smurfen gecombineerd met Tupperware is echt de bom.

smurfen smartclip set

Unboxing Tupperware bestelling Eindejaarsfolder

AdaptaChef Fijne Rasp

Dit is een nieuwe samenstelling van de AdaptaChef Rasp. Eerst was de samenstelling met 4 raspen. De overige raspen kan je nu los erbij kopen.

adaptachef fijne rasp

Chinois

Terug van weggeweest. Een heel fijne zeef voor o.a. het zeven van fruit. De pitjes blijven achter in de zeef. En het gezeefde loopt in een punt aan de onderkant eruit. Zodat het een kleine straal is van sap/puree.

chinois

Recepten

Maatlepels & Schepmaatjes

Beiden weer terug van weggeweest. Ik ben blij dat ze weer terug zijn, want ik vind ze echt heel fijn voor het afmeten van ingrediënten voor recepten. Zeker de Tupperware recepten bevatten veel ingrediënten die ml afmetingen heeft.

Schepmaatjes

schepmaatjes

Maatlepels 

maatlepels

Mini Quick Bites

Ook deze is terug van weggeweest. Een heel fijn hulpmiddel bij het maken van kleine bladerdeeghapjes.

mini quick bites

Gastronoom

Ook de Gastronoom is weer in de catalogus. Samen met het bijbehorende receptenboekje.

gastronoom

Koelkastkan 1 L

Ook deze Koelkastkan is terug in de verkoop. Naast de 2 L samen met de vierkante filter.

koelkastkan 1 l

Micro Urban Family (nieuw)

De Micro Urban Family is in de plaats gekomen van de 101° MicroGourmet. Maar naast het stomen kan deze Micro Urban ook granen en pasta koken. In de vorige catalogus stond de Micro Urban, de kleinere variant van deze Family versie. Daarnaast is er ook een receptenboek beschikbaar speciaal met recepten voor de family variant.

micro urban family

Stoompotjes (nieuwe kleur)

Zoals je op de afbeelding hierboven ziet staan, hebben de Stoompotjes een nieuwe kleur gekregen. Ook het aantal is door de helft gegaan. Deze kleur past perfect bij de Micro Urban.

MFV Tupcakes

Deze Multiflex vorm is weer terug van weggeweest. Hij werd al gemist. Zeker omdat het maken van cupcakes populair blijft. Naast de MFV Tupcakes is het bijbehorende receptenboek ook weer verkrijgbaar.

mfv tupcakes met receptenboek

Amandel cupcakes met limoen topping

MFV Rings

Ook deze Multiflex Vorm is weer terug. Deze MFV Rings is perfect voor het maken van o.a. donuts en bagels. Daarbij is er ook een bijpassend receptenboek verkrijgbaar.

mfv ring en receptenboek

Micro Delight receptenboek (nieuw)

De Micro Delight of Healthy Delight staat al even in de catalogus, maar nu is er ook een bijpassend receptenboek beschikbaar. Een boekje vol met lekkere, leuke inspiratie recepten.

micro delight receptenboekje

Micro Mug Cake set (nieuw)

Alleen jij hebt zin in iets zoets of je hebt er als uitstapje zin in. Dan is dit set de perfecte oplossing voor deze snack. je hoeft dan geen hele cake te bakken, die je dan van jezelf op moet eten terwijl je het met je gezonde overtuigingen niet wilt doen.

micro mug cakeset

MicroPops

Deze schaaltjes zijn ook weer terug in de verkoop. Deze zijn heel fijn om etensrestjes te bewaren. Je kan ze in de diepvries zetten en daarna weer in de magnetron om het op te warmen.

micro pops

Voordeel sets

Deze sets zijn met korting verkrijgbaar. Normaal heb je alleen in de maandfolders acties en kortingen, maar deze sets zijn heel de lente en de zomer in de aanbieding.

Ecoflessen plus set

3 Ecoflessen van 750 ml met een sportdop. Je koopt er 3 maar je betaald er maar voor 2 en dan zit er ook nog een mooie doos bij. Zodat je het set ook nog cadeau kan geven.

ecoflessen plus set

Click Series Set

Een heel fijn set van de Click Series samen met het accessoire set. Nu ook nog eens met 20% korting.

clickseriesset

VentiSmart Set

Een nieuwe samenstelling van een set VentiSmarts. In deze aanbieding krijg je de 4,4 L gratis. De samenstelling van het set is: klein hoog 1,8 L, klein laag 800 ml, medium hoog 4,4 L en medium laag 1,8 L.

ventismart set

Het basisset van Diepvriesdozen met een Universele Dunschiller en de Flessenspatel, maakt dit set echt het Basisset. En ook nog eens met 20% korting. Als je naast dit Basisset ook de Diepvriesgids koopt (die niet nieuw is in de catalogus), dan heb je alles wat je nodig hebt om eten te bewaren in de diepvries.

basisset

Ruimtemaker Set

De Ruimtemakers zijn terug van weggeweest. Ze hebben de plaats ingenomen van de Ruimtespaarders. Naast het set, zijn de ruimtespaarders ook los verkrijgbaar. Het set bestaat uit de volgende Ruimtemakers: Ruimtemaker #2, Ruimtemaker #3, Ruimtespaarder rond, Ruimtemaker #4 en Ruimtemaker #5.

ruimtemakersset

Mocktail Set

Dit set is speciaal voor het maken van cocktails en ook de alcohol vrije variant. Het set bestaat uit een Shacker van 600 ml, 2 IJsblokkenlaatjes Plus, een Koksmaatje een een receptenwaaier waarop 19 recepten staan.

mocktailset

 

 

Dit waren alle nieuwe producten die in de nieuwe catalogus staan! Wat gloednieuwe producten, producten die terug zijn van weggeweest, maar ook leuke set aanbiedingen. Voor iedereen weer wat wils! Een aantal producten vind ik echt leuk dat ze permanent in de verkoop zijn. De Smartclip set – De Smurfen, maar ook het Micro Mug Cake Set.

Daarnaast staan er ook een aantal nieuwe recepten in de catalogus. Deze recepten ga ik ook delen. Hou daarom mijn website in de gaten op zondag of op woensdag, want op die dagen deel ik recepten.

 

Heb je interesse? Kijk dan op de Tuppershop.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Schroom niet om de vragen te stellen of een reactie te geven! Dat kan hieronder of via contact.

Afbeeldingen afkomstig van Tupperware.

Follow my blog with Bloglovin

 

Pin it on Pinterest

Nieuwe lentezomer catalogus 2019

Auteur:

Ik ben Elisabeth, 26 jaar en woon in Drunen. Beginnend blogger (sept. 2017) over uiteenlopende onderwerpen. Tupperware, gezondheid, huwelijk, recepten, mijn favorieten. Ik streef ernaar om elke maandag, donderdag en vrijdag een artikel online te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge